Petraviča: Ļoti iespējams, “KPV LV” atkal kļūs par vienu no lielākajām frakcijām Saeimā

Ramona Petraviča

“KPV LV” Saeimas frakcijai pievienosies no šīs partijas Saeimā ievēlētais, bet vēlāk par neatkarīgo deputātu parlamentā kļuvušais Didzis Šmits. To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta panorāma” paziņoja labklājības ministre un “KPV LV” valdes locekle Ramona Petraviča.

Viņa klāstīja, ka, ļoti iespējams, “KPV LV” atkal kļūs par vienu no lielākajām frakcijām Saeimā. Šobrīd par iespējamo pievienošanos “KPV LV” frakcijai notiek sarunas arī ar citiem neatkarīgajiem deputātiem, kuri iepriekš pametuši “KPV LV” Saeimas frakciju.

Tāpat notiekot sarunas ar citu frakciju deputātiem. “Es varētu teikt, ka šis ir tāds sākums jaunam startam,” sacīja Petraviča.

Runājot par iespējamiem ekonomikas ministra kandidātiem, Petraviča sacīja, ka līdz šim izskanējuši divi iespējamie pretendenti. Viens no viņiem ir “partijas cilvēks”, bet otrs – uzņēmējs Pēteris Šmidre. Petravičas ieskatā, kandidātam ekonomikas ministra amatam jānāk no uzņēmēju vidus. Vienlaikus Petraviča sacīja, ka partijas valdē ekonomikas ministra amata kandidāti vēl nav vērtēti.

Kā zināms, saistībā ar līdzšinējā ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga pāriešanu uz Nacionālo apvienību (NA) viņa iepriekš pārstāvētā politiskā spēka “KPV LV” Saeimas frakcija nolēma atsaukt Vitenbergu no ekonomikas ministra amata.  Četri “KPV LV” deputāti, kuri iestājās pret šādu soli, lēmuši pamest frakciju.

Premjerministrs ir izdevis rīkojumu par ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga (Nacionālā apvienība (NA) demisiju. Uz laiku līdz jauna ministra apstiprināšanai amatā par ekonomikas ministra pienākumu izpildītāju iecelts zemkopības ministrs Kaspars Gerhards (NA). 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Rambo
Rambo

Es par KPV nebalsoju, bet man šī dāmīte patīk.

Kimi
Kimi

Ja nu vienīgi atlidos kādi marsieši.

kalašnikovs
kalašnikovs

Tu stipri kļūdies! Par mēasliem tauta nebalsos!

Otto
Otto

Sasmīdināja Petraviča! Pat kalendārā paskaitījos, vai tiešām nav 1.aprīlis.
KPV ir beigtāka par beigtu zivi. Bet ar piebildi “Ļoti iespējams” visādas aplamības var publiski izpaust!

dure
dure

tikusi kādā humpalu bodē un te izpauzas laimē vai kā? Varbūt labāk paklusēt bija laiks, ja nozari nolaidusi līdz kliņķim