Pērn sarukuši ministra Gerharda ienākumi

Kaspars Gerhards

Zemkopības ministra Kaspara Gerharda (NA) ienākumi pērn kopumā bija 71 215 eiro, kas ir par 5% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Tostarp zemkopības ministra amatā Gerhards pērn saņēmis 69 262 eiro, bet vēl 1952 eiro saņemti kā budžeta maksājumi no Valsts kases.

Gerharda parādsaistības pagājušā gada beigās bija 5000 eiro, kamēr 2019.gada nogalē viņa parādsaistības veidoja 22 837 eiro.

Ministra īpašumā pagājušā gada beigās, tāpat kā 2019.gada beigās, bija 2011.gada izlaides vieglais auto “Nissan Pathfinder”. Ministram joprojām lietošanā ir dzīvoklis Rīgā, kā arī trīs kopīpašumi Jaunsvirlaukas pagastā.

Zemkopības ministram pagājušā gada nogalē nebija uzkrājumu privātajos pensiju fondos, taču viņam bija dzīvības apdrošināšana.

Gerharda kopējie ienākumi 2019.gadā bija 74 952 eiro, kas bija par 21% mazāk nekā gadu iepriekš. Tostarp Gerhards zemkopības ministra amatā nopelnīja 72 974 eiro, savukārt no Valsts kases tika saņemti 1978 eiro.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar