Pērn palielinājušies kultūras ministra Puntuļa uzkrājumi

Nauris Puntulis

Kultūras ministra Naura Puntuļa (NA) bezskaidras naudas uzkrājumi pagājušā gada izskaņā bija 141 000 eiro, kas ir par 14 000 vairāk nekā 2020. gadā, liecina viņa iesniegtā amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu.

Algā no Valsts kancelejas 2021. gadā viņš saņēma 72 917 eiro. Pērn Puntulis saņēmis arī pensiju 8312 eiro apmērā. Honorārā no Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) kultūras ministrs saņēma 148 eiro.

No Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) Puntulis algā saņēma 213 eiro. Tāpat ministrs ir deklarējis ienākumus 924 eiro apmērā no VKKF, kā arī ienākumus no saimnieciskās darbības un komercdarbības – 823 eiro.

Puntuļa īpašumā ir 2006. gada motorlaiva “Terhi Vario T45”, 2018. gada piekabe – transporta laivu vedējs “TIKI BS600-L”, 1967. gada motorlaiva “Kazanka”, 2007. gada automašīna “Nissan Qashqai”, 1967. gada laiva “Jūrja” un 1967. gada divritenis “Batavus”.

Kultūras ministram pieder zeme un ēkas Rojas un Carvikavas pagastā, divi dzīvokļi Rīgā, būve Ģibuļu pagastā, savukārt kopīpašumā Puntulim pieder zeme Jumpravas pagastā.

Līdzās kultūras ministra pienākumiem Puntulis pagājušajā gadā bija Sabiedrības integrācijas fonda padomes priekšsēdētājs, VKKF padomes loceklis, UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas prezidents, Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai/ LNNK” valdes loceklis, sporta un atpūtas biedrības “Usma” valdes loceklis, Latvijas Nacionālā kultūras centra Dziesmusvētku padomes priekšsēdētājs un pārstāvis fondā “Trīs Latvijas tenori”.

Tāpat Puntulis reģistrējies kā saimnieciskās darbības veicējs SIA “Latagro Trade”, kā arī autoratlīdzības saņēmējs – LaIPA.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Izdzīvotājs
Izdzīvotājs

Nu, nu, tur jau otkati būs klāt stāvējuši.

padumjais kažociņš
padumjais kažociņš

Nu bet, visu latvānijai, joptvai bletj!

Blyad, jebalacē!
Blyad, jebalacē!

Īsts patriots!

Zane
Zane

tā ministrēšana ir tomēr vien izdevìg štell !