Pavļuts: “Frizēšanās mežā ir absolūti OK. Tas ir OK”

Ārkārtējās situācijas laikā matu griešana svaigā gaisā mežā ir atbalstāma, trešdien valdību un tās partneru veidojošā Covid-19 ierobežošanas stratēģiskās vadības grupas sēdē izteicās veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP).

Sēdes laikā, pārrunājot epidemioloģisko situāciju un ieviestos drošības pasākumus, Pavļuts atzina, ka patlaban ir svarīgi runāt par tādu ierobežojumu pārskatīšanu, kas ļautu iedzīvotājiem realizēt pamata vajadzības, kuras sabiedrība nevar atlikt nedz psiholoģisku, nedz praktisku apsvērumu dēļ.

Vienlaikus ministrs norādīja uz sabiedrības radošu pieeju, lai epidemioloģiski droši veiktu darbības, kas ārkārtējās situācijas laikā ir liegtas, piemēram, matu griešanu, tādējādi netieši atsaucoties uz frizieres Zanes Melnaces sociālajā tīklā “Facebook” paustajā, ka viņa piedāvā safrizēt matus ārā, zem klajas debess.

“Frizēšanās mežā ir absolūti OK. Tas ir OK,” izteicās Pavļuts. 

Jau vēstījām, ka Rīgas domes deputāte un juriste Ieva Brante “Facebook” publicēja video, kurā redzams, kā viņa mežā saņem friziera pakalpojumus.
Tas esot protests pret valdības noteiktajiem, Brantes prāt, neloģiskajiem ārkārtas situācijas ierobežojumiem.

Friziere Zane Melnace sociālajā tīklā “Facebook” raksta, ka viņu izmisums iemācījis būt radošai, tāpēc piedāvājot safrizēt matus ārā, zem klajas debess. “Viss notiek šobrīd valstī atļauto drošības pasākumu ietvaros. Šajā gadījumā esmu to nedefinējusi kā pulcēšanos nepieciešamības gadījumā, kurā viens mājsaimniecības pārstāvis var satikties ar vienu citas mājsaimniecības pārstāvi,” norāda friziere.

Viņa skaidro, ka atbilstoši noteiktajiem ierobežojumiem, skaistumkopšanas pakalpojums uz laiku tiek pārdēvēts par “āra treniņu”.

……..SKAISTUMA SFÈRAS “bēres” …….,….. Izmisums iemāca būt radošam! Piedāvāju safrizēt Jūsu divus…

Posted by Zane Melnace on Otrdiena, 2021. gada 9. februāris

“Facebook” ievietotajā video redzams, ka friziere frizē matus Rīgas domes deputātei Ievai Brantei (NA/LRA). “Ar šo video, kurā zem klajas debess apgriežu Ieva Brante matus, neaicinu kolēģus strādāt mežā. Ar šo video aicinu Latvijas valdību sadzirdēt mani un manus kolēģus no skaistumkopšanas! Es gribu strādāt! Oficiāli! Un tagad! Nevis pēc trīs nedēļām, diviem mēnešiem vai varbūt vēl pēc pus gada! Ilgāk gaidīt vairs nevaru, jo ikmēneša maksājumi par dzīvokli un kredītu ir jāveic tagad,” norāda friziere.

Tostarp Valsts policija (VP) par frizēšanos mežā ir uzsākusi administratīvo procesu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
reņģe
reņģe

Ministri t.s. “vīrusa” izplatibas ierobežošanai varētu kolektīvi pārcelties uz dzīvi mežā. Tas ir ok!

Skolnieciņš no svētmeža
Skolnieciņš no svētmeža

2021. gada sākums ir smags pārbaudījumu laiks katram no mums. Daudziem šīs gads ir iesācies drūmi. Sakarā ar ārkārtējās situācijas pagarināšanu līdz 6. aprīlim, daudziem nāk prātā bēdīgas domas. Nevajag bēdāties, jo šīs grūtības ir īslaicīgas. Lai arī vakcinācija ar tādu ražotāju kovid-19 (covid-19) vakcīnām kā Moderna, Pfizer-BioNTech un AstraZeneca ir aizkavējusies, tomēr nezaudēsim cerību, tādēļ kā SARS-CoV-2 vīruss drīz tiks uzvarēts. Būsim apzinīgi. Turpināsim ievērot epidemioloģiskās drošības pasākumus. Nebūsim pārgalvīgi. Neriskēsim nedz ar savu, nedz ar tuvinieku dzīvību un veselību. Lietosim sejas maskas, mazgāsim un dezinficēsim rokas, kā arī ievērosim 2 metru distanci viens no otra. Ticēsim labajam, ticēsim… lasīt vēl »

Laima
Laima

Šo Brantes frizēšanas sižetu rāda RTR Rosija , kă Latvijā mežā , nevis frizētavās , sakopj matus !

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Tas ir skumji, ka RTR Rossija nekaunīgi izmanto Ievas Brantes māksliniecisko uzstāšanos propagandas nolūkos. Visticamāk šīs Kremļa propagandas rupors nav pat lūdzis I. Brantes kundzes atļauju pārpublicēt video. Pēc savas pieredzes varu teikt, ka RTR ļoti bieži nomelno un izsmej Latviju. Tas tikai kārtējo reizi demonstrē mūsdienu Krievijas valdības nihilistisko attieksmi pret Latviju. Es no sirds jūtu līdzi Latvijai. Aizvainojums Latvijai ir aizvainojums man. Lai Latvju Dievi pasargā Latvijas Republiku no Krievijas Federācijas agresijas! Visa slava Latvju Dieviem!
Ar cieņu, Skolnieciņš