Rīgas domniece Brante, protestējot pret, viņasprāt, neloģiskajiem ierobežojumiem, friziera pakalpojumus saņem mežā

Ieva Brante

Rīgas domes deputāte un juriste Ieva Brante “Facebook” publicējusi video, kurā redzams, kā viņa mežā saņem friziera pakalpojumus.

Video esot protests pret valdības noteiktajiem, Brantes prāt, neloģiskajiem ārkārtas situācijas ierobežojumiem.

“Uz šo mani mudināja iekšējā pārliecība un neizpratne par valdības ierobežojumiem, kas, manuprāt, ir haotiski un objektīvi nepamatoti. Piem., masāžu ārstniecības iestādē es varu saņemt, bet pie savas masieres kabinetā – nē. Podologs klīnikā turpina darbu, bet salonā pedikīra/manikīra speciālists un frizieri strādāt nedrīkst. CSDD turpina pieņemt autobraukšanas eksāmenus, bet braukšanas apmācības instruktoriem darbs ir liegts. Tādu piemēru daudz.

Šāds neloģiskums valdības lēmumos veicina sabiedrības neuzticēšanos valsts varai. Apšaubāmi un objektīvi nepamatoti lēmumi veicina sabiedrības nevēlēšanos tos pildīt. Es nenoliedzu K19 un neapstrīdu vakcinēšanos svarīgumu un vajadzību. Es neaicinu gāzt valdību vai atlaist Saeimu. Neaicinu sabiedrību uz nemieriem.

Es aicinu valdību uz pārdomātiem un loģiskiem lēmumiem, kas pamatoti mūsu un citu valsts pieredzē un zināšanās.

Es aicinu politiķus uz jēgpilnu diskusiju bez skaļiem saukļiem, bet ar konkrētos skaitļos balstītu un caurspīdīgu procesu visas sabiedrības labā.

Es aicinu sabiedrību būt pilsoniski atbildīgai, gudrai un modrai. Jo?

Jo šie valdības lēmumi nosaka mūsu dzīvi šodien un noteiks rīt.

Šodien mežā griezu matus.”

Ieva Brante kā parasti super!

Posted by Ervins Sīpols on Sestdiena, 2021. gada 6. februāris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: ekrānuzņēmums no video

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Labs i
Labs i

Pilnīgi pareizi! Pie friziera ir jāiet, un es arī eju. Un lielākā daļa iet! Jo? Jo loģika. 1) Nav datu, kas apstiprinātu, ka pēc pieraksta, distancējoties un ar maskām notiktu klientu/friziera savstarpēja inficēšanās, 2) valdība ir aizliegusi frizieriem pelnīt iztiku sev un ģimenei, nepiedāvājot neko jēgpilnu tā vietā, 3) mati aug un ātrāk vai vēlāk tie ir jāgriež visiem. Atsaukties uz truliem valdības lēmumiem var tikai aprobežoti ļautiņi. Tāpat kā policija, kas naktī aizturējusi cilvēku pēc maiņas, uzliek tam sodu – formāli, jo pārkāpums ir, bet cietušo nav, jo ziemas naktī nav ne pūļa apkārt, ne tuvu kontaktu telpā, nekā… lasīt vēl »

kā tad
kā tad

Uz noziedzniekiem šādi PR gājieni neiedarbojas, un kā var redzēt pēc daža komentāra, uz propogandas upuriem arī.

AndrisR
AndrisR

Rudais Gobzems brunčos.

Nika
Nika

žēl, ka friziere viņai mežā matus nemazgāja. Būtu varbūt mājās kādu mēnesi paslimojusi, un nebūtu cilvēkus musinājusi. Nav runa par loģiskiem/neloģiskiem valdības lēmumiem. Brantei, kā deputātei ir vairāk teikšanas kā man, tev un pārējiem parastajiem. Tieši tāpēc viņas uzdevums ir neloģiskos lēmumus pacensties mainīt ar likumiskām metodēm, nevis klaji pārkāpt likumu. Jo – galu galā, kāds no šīs akcijas sausais atlikums? Kariņš pidžamā izlēca no gultas un aizskrēja sasaukt ārkartas sēdi, lai var izmainīt likumu? Šādi protestēt var maijas, jāņi un veras, kuri citādi nevar izteikt savu viedokli. Citam atkal liekas, ka masku nēsāšana ir stulbums. Nu ko, ņemam piemēru… lasīt vēl »

Eduards
Eduards

Pat šeit, vietnē, kur ir atrodami maksimāli daudz jēdzīgu rakstu, rodas kāds “trollis”. Bet varbūt tas nav trollis bet gan tautas sliktākās daļas spilgtākais piemērs!?
Kas jums kaiš? Tiešām ir tāds naids pret pašu cilvēkiem. Nekas nav mainījies gadu desmitiem. Kā bija riebekļi-skauģi, tā ir arī tagad. Nav pat paaugušies savā morāles attīstībā.

marža
marža

Ja tai visatļautības klimpai friziere nav no pašas ģimenes burbuļa- tad ne tikai tūkstoši sods, bet varbūt pat vairāk būtu vietā MK aizliedz mazāk par 2m, aizliegti ir konkreti pakalpojumi, musināšana uz likumu neievērošanu parasti civilizētās zemēs beidzas ar cietumsodu un aizliegumiem ieņemt noteiktus amatus….. mūsu visatļautībā un demionstratīvā pofiuh gismsā jau ir tā politbezkompromisīgā māzōšanās…

Derdz
Derdz

Jum laikam matu neaug, staigājat pliks

Jarhead
Jarhead

Parasti jau totalitārām valstīm ir raksturīgi, ka katra opozīcija vai norāde uz valdības kļūdām tiek sodīta. Un pareizi jau viņa ar saka – valdība taustās kā pa tumsu ar saviem lēmumiem.