Patielējās un piekāpās: Gobzems un Sprūde tomēr uzrāda Covid‑19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu

Gobzems un Sprūde

Partiju “Likums un kārtība” Saeimā pārstāvošie deputāti Aldis Gobzems un Karina Sprūde tomēr ir iesnieguši parlamenta Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai savus Covid-19 drošības sertifikātus, kas apliecina vakcinēšanos vai slimības pārslimošanu, vēsta skaties.lv.

Vēl pirms pāris stundām, kad notika Mandātu komisijas sēde, abi minētie deputāti to nebija izdarījuši, taču pirms ārkārtas Saeimas sēdes politiķi bija paguvuši informēt atbildīgo parlamenta komisiju.

Tas nozīmē, ka šobrīd Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikātu parlamenta Administrācijai un Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai nav uzrādījuši četri Saeimas deputāti.

Šo deputātu vidū ir Vladimirs Nikonovs (S), kuram rīt esot paredzēta otrā pote pret Covid-19, spiegošanā aizdomās turētais parlamentārietis Jānis Ādamsons, kurš atrodas apcietinājumā un Saeimas darbā nepiedalās, Jūlija Stepaņenko (LPV) un Nacionālās apvienības pārstāvis Romāns Naudiņš.

Gobzems norādījis, ka šodien pēc Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas sēdes ir aizsūtījis savu pārslimošanas sertifikātu īsziņā komisijas priekšsēdētājai Janīnai Kursītei-Pakulei (NA).

Pirms tam deputāts par šo jautājumu gribējis izteikties, taču komisijas sēdē viņam neesot ticis dots vārds, paziņoja politiķis. Kā novēroja aģentūra LETA, Gobzems komisijas attālinātās sēdes tērzētavā izteikties bija pieteicies ap sēdes slēgšanas laiku.

Gobzems atzīmēja, ka liegumu deputātiem bez sertifikāta piedalīties sēdēs vērtē kā “fašistisku” un ka netiekot ievērots Satversmes pirmajā pantā noteiktais, jo “vairs nav demokrātiskas republikas”, kā arī Satversmes piektajā pantā noteiktais, ka parlaments sastāv no 100 priekšstāvjiem. Politiķis paziņoja, ka neesot vakcinējies pret Covid-19 un netaisās to darīt, jo, deputāta ieskatā, šādu lēmumu neliekot pieņemt nedz viņa veselības stāvoklis, nedz vecums.

Jau ziņots, ka šorīt komisijas priekšsēdētāja informēja, ka no Stepaņenko ir saņēmusi negatīvu Covid-19 testa rezultātu un viņas apliecinājumu piedalīties šīs dienas Saeimas sēdē, ja vien tas būšot iespējams. Tomēr likums paredz, ka negatīvs testa rezultāts uzskatāms par derīgu Saeimas darbā, ja to pavada mediķu konsīlija atzinums par to, ka persona nevar vakcinēties.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: skaties.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
occ
occ

Populisti ir gandrīz visi politiķi,taču Gobzems un Spūde šauj pār trīpu,ir jābūt vismaz pasaku tēlam Pinokio lai ticētu tiem abiem smadzeņu čakarētājiem.Varbūt Gobzema kungs īsti nezina .ko nozīmē vārds fašisms? Domāju,ka zin gan,bet tas tik smuki izklausās ,ka lieto to pilnīgi nevietā.Krievvalodīgajiem tas ir lamu vārds,taču ar Hitlera nacionālsociālistiem ir mazāk kopīga ,kā ar Staļina bolševikiem. Staļins un Hitlers ir kā divi vienādu ideoloģiju pārstāvji,kas sastrīdējās kas ir galvenais pasaules varenais.

bedre
bedre

Pat sprūde… ak vai vai tiešām cīnās par IQ cel;sanu no tā bezdibeža

deputāts
deputāts

Manuprāt, Karīna jau tagad saistās tikai ar pulksteņa nedeklarēšanu Polijas muitā un skraidīšanu apakšbiksītēs komisijas attālinātajā sanāksmē.

Nopietna politiķe :D

aaa
aaa

Galvenais, ka vīriem “Līkums ir kārtībā”

zinātāja
zinātāja

Gobzems jau neizskatās tagad kā to rāda bildē. Laikam Puaro nezina kāds tagad izskatās bēdīgi slavenais, ministra prezidenta kandidāts gobzems. Tagad šis izskatās pēc slima, nervu sagrauta individa.