Partijas “Vienotība” ētika un alkohols

Puaro.lv saņēma lasītāja Jura Rubīna vēstuli, kura, iespējams, varētu ieinteresēt arī jūs.

“Plašāk pazīstams ir vienīgi bēdīgi slavenais Vienotības partijas Ētikas komisijas loceklis, dzērējšoferis Veiko Spolītis, kurš ir tiesāts tiesā un saņēmis administratīvo sodu par nodarījumiem alkohola reibumā. Bet vai Zaļais pūķis ir pasargājis citus Vienotības Ētikas komisijas locekļus?

Pavirša publiski un nepubliski pieejamo publisko datu bāžu un arhīvu informācija liecina par pretējo. Vienkārši jautājumi, kurus varat uzdot Vienotības partijas Ētikas komisijas dalībniekiem, lūdzot atbildēt ar NĒ vai JĀ.

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Jānis Avotiņš agrāk ir tiesāts tiesā par nodarījumu, kas veikts alkohola reibumā?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Uldis Martinsons alkohola dēļ ir zaudējis civilās aviācijas 1. kategorijas stūrmaņa-instruktora licenci, kā dēļ bija spiests kļūt par rīkotājdirektoru jaunveidojamajā aviopārvadājumu kompānijā?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Gatis Puriņš ir agrāk tiesāts tiesā par nodarījumu, kas veikts alkohola reibumā? Vai taisnība, ka viņam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī un sabiedriskās kārtības traucēšanu?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Didzis Šenbergs ir naktī lietojis alkoholu kopā ar nepilngadīgām sieviešu dzimuma personām partijas birojā, izraisot skandālu, kā dēļ nācies izsaukt policiju, kura sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī un sabiedriskās kārtības traucēšanu?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Jānis Egliens ir naktī lietojis alkoholu un alkohola reibumā mēģinājis izdarīt pašnāvību, izlecot pa daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas 3. stāva logu? Vai taisnība, ka viņam sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu par atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī un sabiedriskās kārtības traucēšanu?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Andris Ulāns ir atbrīvots no darba uz paša vēlēšanos Murjāņu Sporta internātģimnāzijā, sakarā ar konstatēto atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī?

Vai taisnība, ka Ētikas komisijas loceklis Gunārs Laicēns ir saņēmis adminstratīvā pārkāpuma protokolu par vieglās estrādes mūzikas sarīkojuma laikā organizētu alkohola lietošanu un atrašanos sabiedriskā vietā cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī?”

Tā raksta mūsu lasītājs. Jums ir cits viedoklis?

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar