Partija “KPV LV” turpmāk sauksies “Par cilvēcīgu Latviju”

kpv lv

Uzņēmumu reģistrā (UR) pirmdien reģistrēta lielā mērā jauna partijas “KPV LV” valde, kā arī jauns partijas nosaukums – “Par cilvēcīgu Latviju” (PCL).

Partijas vadībā līdz ar to atgriezusies arī labklājības ministre Ramona Petraviča (PCL/KPV LV) un daži Saeimas deputāti, liecina publicētais ieraksts UR mājaslapā.

Par valdes reģistrāciju informēja viens no jaunās valdes locekļiem, “KPV LV” Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens (PCL).

Jaunajā valdē ir Petraviča, Pucens, “KPV LV” Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Māris Možvillo (PCL), Saeimas deputāte Ieva Krapāne (PCL/KPV LV), kā arī Rolands Millers un arī 6. decembra valdē ievēlētie Toms Andersons un Raimonds Nipers.

Tāpat UR reģistrējis partijas jauno nosaukumu, tam mainoties no “KPV LV” uz “Par cilvēcīgu Latviju”. Lēmums par jauno nosaukumu tika pieņemts līdz ar jaunās valdes ievēlēšanu 12. decembrī.

Kā pauda Pucens, iepriekšējās, 6.decembra valdes pilnvaras esot noslēgušās 12. decembrī līdz ar pašreizējās valdes ievēlēšanu.

Pēc 12. decembra šī “cilvēku grupa” esot veikusi prettiesiskas darbības, kas esot pretrunā likumam, un mērķtiecīgi grāvusi partijas tēlu, uzsvēra “KPV LV” frakcijas priekšsēdētāja vietnieks. Viņa ieskatā iepriekšējā, 6. decembrī ievēlētā valde ar savu rīcību virzījusies uz “nestabilitātes valstī” izraisīšanu, kas nav pieļaujams krīzes laikā.

Kā ziņots, iepriekš UR bija reģistrējis 6.decembra valdi, starp kuru un Saeimas frakcijas vairākiem pārstāvjiem radās plašas domstarpības par nepieciešamo partijas rīcību.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: delfi.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Artuss
Artuss

Pirms tam nebija par cilvēcīgu latviju.

noriebies
noriebies

Likums un kārtība, Par cilvēcīgu Latviju un vēl kādu cilvēcīgu kārtību izdomās savas partijas gobzema banda