Partija ar reitingu 2,8 nominē premjera kandidātu

Smiltēns
Latvijas Reģionu apvienība (LRA), kuras popularitātes reitings aprīlī ir 2,8 (SKDS dati), par savu Ministru prezidenta amata kandidātu 13.Saeimas vēlēšanām izvirzījusi Saeimas deputātu Edvardu Smiltēnu.
.
Smiltēna kandidatūru foruma dalībniekiem pieteica LRA vadības pārstāvji. 33 gadus vecais Smiltēns savas politiskās karjeras laikā ir pabijis jau vairākos politiskajos spēkos – politikā viņš iesaistījās caur Aigara Štokenberga un Arta Pabrika veidoto partiju «Sabiedrība citai politikai». Vēlāk šī partija iekļāvās «Vienotībā», kur Smiltēns tika kandidējis uz partijas priekšsēdētāja amatu, bet pēc otrā nesekmīgā mēģinājuma viņš partiju pameta un ar savu biedrību pieslējās LRA.Politiķis uzsvēra, ka Latvijas nākotnes sapņa sasniegšanai svarīga ir ekonomikas attīstība un dzīve līmeņa pieaugums, kas pašlaik veido 67% no Eiropas Savienības (ES) vidējā līmeņa un vēl asāk iezīmējas reģionos. Tāpēc esot jānosprauž skaidrs mērķis par virzību uz ES vidējo iekšzemes kopproduktu uz vienu iedzīvotāju «plus 2 procentpunktiem», pauda Smiltēns.Šī mērķa sasniegšanu apdraudot valdības bezatbildība un «sprādzienveida» politika, tajā skaitā saistībā ar neseno nerezidentu banku skandālu, paziņoja LRA premjera amata kandidāts. Viņš norādīja uz nepieciešamību virzīties uz tiesiskās vides sakārtošanu un valsts reputācijas uzlabošanu.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: tvnet

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lamata
Lamata

Tie 2,8 % vēl neko nenozīmē. Viss atkarīgs no saziedotās naudas, lai izvērstu masīvu reklāmu. Bet šķiet, ka ar to LRA pagaidām neveicas. Visu izšķirs tie vēlētāji, kuri pagaidām vēl nav izlēmuši par ko balsot, jeb to nesaka aptaujās.

Andris
Andris

Smiltēns… 😂😂😂Vecais kopbraukšanas un kopājāšanās lobists….