Partija «Alternative» apsver kopīgu startu Rīgas domes vēlēšanās ar Krievu savienību

vēlēšanas

Partija “Alternative”, kuras valdē šobrīd ir visi bijušie Rīgas domes (RD) neatkarīgo deputātu frakcijas pārstāvji, kas atšķēlās no “Saskaņas”, runā ar Latvijas Krievu savienību (LKS) par kopīgu startu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, ziņo LTV.

Oficiāli to apstiprināt partijas vēl nav gatavas līdz LKS valdes sēdei, kas notiks sestdien.

LTV ziņo, ka partijai “Alternative” nupat pievienojies vēl viens bijušais RD deputāts no “Saskaņas – bijušais airētājs Jefimijs Klementjevs. Savu izvēli viņš pamatoja ar to, ka esot noguris no intrigām, haosa un pļāpāšanas “Saskaņā”.

Rīgas domes neatkarīgo frakciju izveidoja Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs, Vitālijs Dubovs un Vadims Baraņņiks, kuri tika izslēgti no “Saskaņas” pērn maijā, kad pēc Daiņa Turlā (“Gods kalpot Rīgai”) ievēlēšanas Rīgas mēra amatā pretēji partijas disciplīnai nevēlējās vicemēra amatā atbalstīt partijas biedra Sandra Bergmaņa (”Saskaņa”) ievēlēšanu.

Nesen “Saskaņu” pameta ilggadējais un viens no vecākajiem Rīgas domes deputātiem Jānis Ločmelis, kurš pievienojies “Gods kalpot Rīgai” (GKR). Ločmelis neslēpj, ka ir vīlies partijas darbībā un pats vēl vēloties strādāt rīdzinieku labā, tādēļ kandidēs arī domes ārkārtas vēlēšanās.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,   Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar