“Pāris mēnešu atalgojums noderēs filmēšanas tehnikas iegādei” – Melbārdes vietu EP ieņems Ansis Pūpols

Ansis Pūpols

No Nacionālās apvienības saraksta Eiropas Parlamenta vēlēšanās startējošais žurnālists Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (“Jaunā Vienotība”) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaikus.

Politiķe EP tika ievēlēta 2019. gada vēlēšanās vēl no Nacionālās apvienības saraksta, kur aiz viņas palika Saeimas deputāts Edvīns Šnore un Pūpols. Šogad EP vēlēšanās Melbārde kandidē no “Jaunās Vienotības” saraksta ar piekto numuru.

Šnore pauda, ka Melbārdes vietu EP neieņems, jo pats tagad kandidē uz EP un novērtēs, ja viņam būs dots tautas mandāts EP vēlēšanās pēc mēneša.

Pūpols pauda, ka viņam ir daudz plānu un darbu maijā un jūnijā, virkne filmu projektu.

Sociālajos tīklos Pūpols norāda, ka, parunājot ar projektu kolēģiem, nolemts, ka nākamo pāris mēnešu atalgojums EP “lieti noderēs filmēšanas tehnikas iegādei”.

“Mums tieši vajadzīgs jauns Nikons ar 8k filmēšanas opciju un droniņš, kas klusu pietuvinātos blēžu objektiem,” pauž topošais EP deputāts.

Esošais sasaukums darbu beigs 15. jūlijā. EP vēlēšanas Latvijā notiks 8. jūnijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ansītis
Ansītis

Tavu laimi , nopirkšu foto un vēl iznāks labs tualetes papīrs !

333
333

Какое счастье что Мелнбарде больше не живёт на Саркандаугаве

333
333

А Мелнбарду выгнали метлой? Это дура живя на Саркандаунаве выкрасила половину коридора от лифта до своих дверей, остальная осталась покрашенной ещё как при Советском Союзе

Все тогда поняли что эта дама не дружит с головой

Lasīte
Lasīte

Te vismaz puisis atklāti pasaka noklusēto- amati EP, vissi savēlētie, smalkas runas utt. – viss taču tikai acu aizmālēšana – naudu vajag, tikai naudu, Ar’;i labām lietām. Piedaloties vēlēšanās un balsojot – m;es tad izvēlamies piemērotākos algu un labumu saņemšanai, nevis tur kaut kādas iedomas par pārstāvniecību, nacionālām interesēm …. kā mūs ter publkiski krāpj zīļuks, kalnietes, vaideres un un vēl kas taājā algādžu izlasē

Krista
Krista

Nožēlojami, ka LV deputāts EP spriež šādās kategorijās – cik eur ieripos kontā un ko par tiem varēs nopirkt… Vismaz skaidrs, ka nākošajā sasaukumā tāds nav vajadzīgs.

cccc
cccc

labi, ka puisis ir drosmīgs un atklāts, sliktak būtu, ja pūderētu smadzenes, ka 1,5 mēnešu laikā izvedīs Latviju saulītē/