No Gobzema partijas sāk spraukties “āža kājas” – “KuK” jaunais valdes loceklis Misjuks profila bildi soctīklos greznojis ar agresorvalsts Krievijas simboliku

Jurijs Misjuks
Ekrānuzņēmums no Facebook

Lai gan partijas “Katram un Katrai” dibinātājs un līderis, pagaidām vēl oficiāli deputāta mandāta turētājs Aldis Gobzems pirms neilga laika pārcēlās, kā viņš pats apgalvo, uz pamata dzīvesvietu Spāniju, bijušā potenciālā valsts vadītāja (arī to viņš nesen pats apgalvoja) politiskais veidojums gatavojas 14.Saeimas vēlēšanām. Nupat ir veiktas izmaiņas partijas velkošajā sastāvā – no “KuK” valdes izslēgts Oskars Ozoliņš, bet ieslēgts Jurijs Misjuks.

Tautas modrā acs, vai precīzāk – sociālo tīklu lietotājs Mārtiņš Krusts vērsis uzmanību uz jaunā “KuK” valdes locekļa Misjuka vēl neseno profila bildi “Facebook”, kuru greznojis agresorvalsts Krievijas iemīļotais simbols – Georga lentīte un sarkanā zvaigzne. Te jāpiebilst, ka Misjuks, reaģējot uz šo informāciju, daiļrunīgo attēlu steigšus nomainīja un pašu Facebook kontu padarīja privātu, tātad nepieejamu katram un katrai.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Arī partijas vadonis nekavējoties steidzās palīgā “savam čomam Jurčikam”, neaizmirstot iemest ar sprungulīti nelietīgajam Misjuka apmelotājam Mārtiņam Krustam, pēc tam zibenīgi viņu soctīklos nobloķējot (tā teikt, iesper un laižas lapās).

Ekrānuzņēmums no Facebook

Bloķēšana gan nav atturējusi Krustu pienācīgi atbildēt partijas “Katram un Katrai”, kas, kā redzams, nav tomēr pieejama katram un katrai, vadonim:

Pārdomas raisa arī vairāku citu “KuK” valdes locekļu biogrāfijas momenti – piemēram, Saeimas deputāte Karina Sprūde, kura kopā ar Gobzemu pagājušajās vēlēšanās startēja pašlaik izjukušās “KPV LV” sastāvā, bet pirms tam politisko darbību veica “Saskaņas” rindās, turklāt svaigā tautas atmiņā vēl viņas piedzīvojumi lidostā, kur ar saucieniem “neesmu jau es tur kāds parastais mirstīgais” mēģināja bez deklarēšanas ievest “Rolex” pulksteni, VAS “Latvijas Dzelzceļš” bijušais valdes loceklis Aivars Strakšas, pret kuru prokuratūra sākusi kriminālvajāšanu, bijušais Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Igors Prelatovs, kurš ar saviem sekotājiem Facebook komunicē krievu valodā, bijusī Valsts zemes dienesta ģenerāldirektore Solvita Zvidriņa, kuru atbrīvoja no amata, pārmetot sliktu VZD pārvaldību.

Esam jau apraduši ar partijas “Katram un Katrai” līdera Alda Gobzema ķengāšanos gandrīz par visu, kas notiek vai nenotiek Latvijā. Viens no pēdējā laika ķengu novirzieniem – kāpēc Latvijā plīvo tik daudz Ukrainas karogu. Iespējams, ka kontekstā ar to ir nomainītas arī partijas logo krāsas, kas, Krievijai uzsākot karu Ukrainā, tika iekrāsotas Ukrainas karoga krāsās.

Katram un Katrai

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Osk777
Osk777

ĀDOLFS GOVZEMS kārtējo reizi izceļas, sāpīgākais ir tas , ka latviešu tautā netrūkst 2 pirkstu pierīšu. Kuri arī nobalsos par to klaunu un viņa cirku .

bondars
bondars

Gopzems tik garu atbildi nodrukājis, bet ne vārda par to, vai tad tā rašistu simbolika bija profilā vai nebija. Tā vietā sarakstījis, kur un pie kā kopā mācījušies, un kā šo izdancina pat 2 naktī. Varēja vēl rakstīt, kā kopā šņabi dzēruši un kādas krāsas zeķes ikdienā velk. Vai tam ir jebkāda saistība ar to, vai misjuks ir rašists? Nav! Gopzems krīt arvien zemāk.

Burtnieks
Burtnieks

Opā! Krievija un Krievija izradās ir reālais partijas nosaukums.

Es Nika
Es Nika

Кāds pretējs šis Krusts sūdzamnieks
Neņēmši partijā,ved sliktākajs nekā sieva,pretēji

Katrs
Katrs

Ko tie Puaro vaukšķeļi te vaukšķ? Tas ir pasūtīts apmelošanas raksts, kurš kaut cik domājošam cilvēkam šķitīs tikai smieklīgs. Ir nu gan uz ko atsaukties – uz Krustu. Viņš ir Nacionālās Apvienības noalgots bļauris, kurš pats pirms kāda gada lūdzās, lai pieņem viņu partijā, bet nepieņēma, jo zināja, kāds glumais tipiņš viņš ir.

Gada glezna
Gada glezna

Tad kad zaglis jau noķerts aiz rokas ar pierādījumiemu, tad bļauris “ķeriet zagli” vairs nestrādā.

Teos
Teos

Kas tieši ir meli? Tā bilde nav īsta? Vai logo maiņa nebij? Kas tieši tur ir samelots?

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kāda āža kāja? Aklo bērnu dārzs! Neredz, kas uz krekla rakstīts? Oswego universitāte. Naudas atmazgāšanas centrs – New York. Kājās – Dženovas (jeans) auduma biksītes. Ieguglē pats, kas ir Dženova (Genoa), vatņik.

Nu jā
Nu jā

Vai kāds par to šaubījās?

copzemiska viltība
copzemiska viltība

katram un katrai varbūt nē,bet man jau sen ir skaidrs,ka copzems ir drusku slēpts rašists.Par to liecina arī viņa siltās attiecības ar visādiem misjukiem,kuri gatavi pakalpot copzemam naktundien.Lai tik turpina pierunāt Misjuku balotēties,ja grib galīgi iznīcināt savu”partiju”

Gada glezna
Gada glezna

Jā! Gobzems nu tagad ir izgāzies kā veca sapuvusi sēta.

Vienīgais uz ko var cerēt Copzema partija ir daži Saskaņas vai Latvijas Krievu savienības atbalstītāji.

copzemiska viltība
copzemiska viltība

Kaut kur lasīju,ka šis Misjuks esot bijis padarmijas virsnieks.Tad jau bilde ir īstā.

antons
antons

Nu, es arī esmu bijis padarmijas virsnieks, tas nav rādītājs. Tikai strīpainās lentītes nenēsāju. Vispār nekādas.