No 18 uz 11 – “Progresīvo” frakcija Rīgas domē sarūk vēl par vienu deputātu

Rīgas domes deputāts Miroslavs Kodis izstājies no nesen opozīcijā nonākušās partijas “Progresīvie”.

Viņš apstiprināja, ka vakar uzrakstījis iesniegumu par izstāšanos no partijas un arī no Rīgas domes frakcijas “Progresīvie”.

Domnieks stāstīja, ka partijā darbojies vairāk nekā četrus gadus un šajā laikā daudz kas esot mainījies. “Es neredzu sevi šajā partijā, un nesaistu savu nākotni ar “Progresīvajiem”,” izteicās Kodis.

Kodis atzina, ka turpinās darboties politikā, pašlaik esot neatkarīgais Rīgas domes deputāts. Šobrīd Kodis neplānojot pievienoties kādam citam politiskajam spēkam, bet balsojumos Rīgas domē vadīšoties “pēc savas sirdsapziņas”.

Līdz ar Koda aiziešanu, lielākā Rīgas domes frakcija “Progresīvie” ir sarukusi līdz 11 deputātiem.

Sākotnēji pēc Rīgas domes vēlēšanām frakcijā “Attīstībai/Par/Progresīvie” bija 18 deputāti, taču laika gaitā tā gājusi mazumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
propagandonka linda abu dabi
propagandonka linda abu dabi

Vecais kolēģītis

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Rudens – žurku pavasaris. Nekā īpaša