Nemiro kļuvis par Saeimas Tautsaimniecības komisijas priekšsēdētāju

Ralfs Nemiro

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti šodien komisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēja bijušo ekonomikas ministru Ralfu Nemiro (KPV LV).

Sēdē tika izvirzīti divi priekšsēdētāja amata kandidāti – Nemiro un Janīna Kursīte, tomēr viņa no kandidēšanas atteicās par labu otram kandidātam. 

Uz deputātu jautājumiem, kādas būtu prioritātes pēc ievēlēšanas amatā, Nemiro norādīja, ka primāri jāstrādā ar jautājumiem saistībā ar Covid-19 izraisītās krīzes seku novēršanu, bet pēc tam jāpievēršas aktuālajiem likumprojektiem, kas ir komisijas darba kārtībā.

No klātesošajiem par Nemiro iecelšanu amatā nobalsoja septiņi deputāti, divi bija pret, bet viens deputāts nebalsoja. 

Marta sākumā Satversmes aizsardzības birojs lēma anulēt Nemiro pielaidi darbam ar valsts noslēpumu. Savukārt 2. aprīlī Saeima ekonomikas ministra amatā apstiprināja iepriekšējo Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās komisijas vadītāju Jāni Vitenbergu (KPV LV).

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
varbūt pat svarīgāk ir
varbūt pat svarīgāk ir

par ko ir kļuvis Rebenoks?

Una
Una

Apsveicu , turpināt nesaudzīgu cīņu pret Kariņa OIKiem !