Nemiro atjaunotas Saeimas deputāta pilnvaras

Ralfam Nemiro (“KPV LV”), kurš pēc pielaides atņemšanas darbam ar valsts noslēpumu atstāja ekonomikas ministra amatu, atjaunotas 13. Saeimas deputāta pilnvaras.

Līdz ar Nemiro atgriešanos Saeimā deputāta amatu zaudēja Aivars Geidāns (“KPV LV” ), kuram parlamentārieša mandāts bija dots uz laiku, kamēr Nemiro pildīja ministra pienākumus.

Kā jau vēstījām, Ralfam Nemiro (“KPV LV”) tika anulēta pielaide valsts noslēpumam, līdz ar to viņam bija jāpamet ekonomikas ministra amats. Oficiālie iemesli, kādēļ tika anulēta pielaide darbam ar valsts noslēpumu, nav zināmi. Saskaņā ar LTV rīcība esošo informāciju pielaide atņemta saistībā ar ministra privātajiem kontaktiem.

Premjers aicināja “KPV LV” izvirzīt citu kandidātu ministra amatam, kā arī pašu ministru demisionēt.

Partija “KPV LV” pauda uzskatu, ka pielaides anulēšana ir politisks pasūtījums un partija varētu arī pamest šo valdību, taču vēlāk atzina, ka šis nav īstais laiks politiskajām spēlītēm.

Pēc tam “KPV LV” frakcija un valde ekonomikas ministra amatam nolēma virzīt Saeimas deputātu, parlamenta Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītāju Jāni Vitenbergu.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā pieminēto politiķu Šuplinskas un Kariņa datus – izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook , Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar