Mūziķis Guntars Račs kļuvis par finanšu ministra Reira padomnieku

Guntars Račs / Facebook

Finanšu ministra Jāņa Reira (JV) birojā darbu uz pusslodzi kā padomnieks uzsācis mūziķis un producents Guntars Račs, informē ministrijā.

Račs ir vairāku biedrību – Latvijas mūzikas izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA), Latvijas autoru apvienības (LAA), Latvijas mūzikas producentu apvienības (LaMPA) un Pašnodarbināto mūziķu apvienības – dibinātājs, kā arī Pašnodarbināto mūziķu apvienības padomes loceklis.

Viens no galvenajiem viņa darbības virzieniem kā Reira padomniekam būšot saimnieciskās darbības konta ieviešanas veicināšana.

Padomnieks sniegs priekšlikumus arī kultūras un radošo industriju jautājumos saistībā ar privātā un publiskā sektora mijiedarbību un valsts budžeta finansējuma efektīvu izmantošanu tajā, kā arī par sadarbību ar nevalstisko sektoru.

Račs ir bundzinieks un dziesmu autors, latviešu mūzikas izdevējs, producents un “Izdevniecības MicRec” īpašnieks, ASV Ierakstu akadēmijas biedrs, vairāku Mūzikas ierakstu gada balvu un Autortiesību bezgalības balvu ieguvējs un septiņu grāmatu autors.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Viva
Viva

Nu gan esam azgājuši galīgās auzās! Jūs, Guntar, esat labs mūzikas jomā un ši nav Jūsu vieta!!!

Māra
Māra

Pretīgi!!!! Iespējams jau iestājies partijā un stūrēs uz vēlēšanu listi. Vienotībai “‘lokomotīves vajag”‘!!!!!!!

Zvaigzne
Zvaigzne

Vienā vārdā – pretīgi! Cilvēks bez atbilstošas izglītības un darba pieredzes tiek pieņemts “siltā vietiņā” par nodokļu maksātāju naudu un visi samierinās un blisina acis!

Stienis
Stienis

Aha – tādā gadījumā pasaki to Ukrainas prezidentam un citiem, piemēram, Puntulim. Un vēl – varbūt tieši šāds – nozares – cilvēks no malas ir vajadzīgs, jo tie iesēdējušie ierēdņi ministrijās ar realitāti nedraudzējas vispār!

Barboss
Barboss

Atkal viens čīgātājs par finanšu ekspertu un tik lobēs mūziķus, bet citus māksliniekus pēc Puntuļa receptes vēl dziļāk iegrūdīs grāvī.

finansists riču račs
finansists riču račs

Vienkārš puisītis pie jūras
Mazgāja akmentiņus
Viņa rociņas sūras
Pietiek!
Gribu sēdēt pie auto stūres Es
Un mazgāt nevis akmeņus
Bet guldeņus
Domāja puisītis
Pēc alus tūres

finansists riču račs
finansists riču račs

Šais grūtos laikos
Latvija par laimi nau viena
Ir mums uzticams un drošs plecs
Kremļa siena

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Tas ir mūsu sveiciens sievietēm.

deputāts
deputāts

Krievu valodā ir teiciens – Наши финансы поют романсы (Mūsu finanses dzied romances). Ar to tiek apzīmētas situācijas, kad naudas nav, vai ir pavisam maz.

Tas izskaidro mūziķa piesaistīšanu finanšu konsultanta statusā.

antons
antons

viņš, protams piedalās popmūzika, bet šķiet, ka vairāk ir bijis darījumu cilvēks- nu tak tādi arī vajadzīgi, kas ta būs- visi dziedās, kas ta naudu pelnīs