Mičerevskis startēs vēlēšanās “Progresīvo” sarakstā

Māris Mičerevskis

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis nolēmis startēt 14.Saeimas vēlēšanā no partijas “Progresīvie” saraksta, kā trešdienas vakarā sociālajos tīklos paziņoja politiķis.

Mičerevskis skaidro, ka viņš vēlētos, lai politikā varētu runāt par reālām problēmām un to risinājumiem. Viņu neapmierinot, ka pašlaik politikā ir cilvēki, kam svarīgāka vara, ar kuras palīdzību gūt pašlabumu.

Tā kā esošā lietu kārtība viņu neapmierinot, Mičerevskis nolēmis vēlēšanās startēt no “Progresīvo” rindām, jo šīs partijas politiķus viņš pazīst no darba domē, kā arī viņam imponē ekspertu un jaunu, talantīgu cilvēku iekļaušana partijas vēlēšanu sarakstā. Mičerevska ieskatā, šie cilvēki esot godīgi pret sevi un citiem, kā arī viņi vēlas izdarīt labu.

“Šiem cilvēkiem neinteresē politiskas mahinācijas, ar viņiem var godīgi sarunāties par to, kas ir svarīgs, labāks. Viņiem var nepiekrist, bet tur nav aizkulišu spēļu, intrigu, vecās politiskās virtuves,” uzrunā apgalvoja politiķis.

Mičerevskis bija 13.Saeimas deputāts ar tā dēvēto “mīksto mandātu” uz brīdi, kamēr Marija Golubeva (AP) ieņēma iekšlietu ministres amatu.

Mičerevskis iepriekš Saeimas vēlēšanās piedalījās no partiju apvienības “Attīstībai/Par!” (AP) saraksta, taču netika ievēlēts. Vēlāk viņš startēja Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās no AP un “Progresīvo” apvienotā saraksta, rezultātā kļūstot par galvaspilsētas domes deputātu.

Tomēr viņa un AP ceļi domē šķīrās, kad Mičerevskis nolēma izstāties no “Latvijas attīstībai”, jo viņam nebija pieņemama partijas līderu aizkulišu tirgošanās, aizstāvot “neveiksmīgi strādājošu ministri” Ilzi Viņķeli (AP).

Nākamajā dienā pēc paziņojuma par izstāšanos no partijas Mičerevskis  zaudēja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) padomnieka amatu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
G. Akmeņkalns
G. Akmeņkalns

Šis cilvēks varētu būt sakarīgs, ja vien viņš saprastu, ka Latvijas lielākā nelaime ir daudzu likumu kā tādu nevajadzība, ka jāstrādā būtu virzienā – daudzu likumu kā tādu. atcelšana. Latvijā zūd galvenais – brīvības!

Vilis
Vilis

Un es vēl gribēju balsot par Progresīvajiem. Ja viņi vāc šādus klaunus, tad ar ko viņi labāki par citiem?

regresīvais
regresīvais

Ar tādu matu kušķi Mairis izskatās kā klauns.

progresīvais deģenerāts
progresīvais deģenerāts

Cilvēks ar zirga pakavu uz rokas un grebeni noteikti nesīs progresu

hi-hi
hi-hi

Progresu nesīs laivotājs, kurš Salacā meklē …un atrod homoseksuālus putnus!

dr. Neapinis Neparteris
dr. Neapinis Neparteris

Viņam krūšu galiņos ir auskariņi, un vēl šur tur.