Mičerevskis apgalvo, ka ziedojis partijai Jaunupa un Pūces doto naudu

Mičerevskis

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis, kurš pagājušajā nedēļā izstājās no partijas “Latvijas Attīstībai” (LA), paziņojot par to video ierakstā, kuru publicēja sociālajos tīklos, sestdien savā ierakstā “Twitter” apgalvo, ka ziedojis partijai Jura Pūces un Edgara Jaunupa atnesto naudu.

Šis apgalvojums ticis ierakstīts, paskaidrojot cita Twitter lietotāja Jāņa Ikstena ierakstu, kurā pausts vaicājums, kā Mičerevskis var izskaidrot partijai ziedotās summas.

Vēlāk Mičerevskis tvīta pavedienā paskaidro, ka runa ir par Edgara Jaunupa un Jura Pūces it kā Mičerevskim doto naudu ar mērķi iemaksāt to kā ziedojumu partijai “Latvijas attīstībai”.

Mičerevska apgalvojumu ir komentējis arī Edgars Jaunups, aicinot bijušo parijas biedru vērsties KNAB.

Atgādināsim, ka likums paredz kriminālatbildību par partiju nelikumīgu finansēšanu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Harijs
Harijs

Ja kaut kur ir kaut kas smirdošs un saistīts ar nelikumībām, tur visur klāt ir smerdelis (ne īsti vīrietis, ne īsti sieviete) Jaunups. Latvijas, tā saucamā politikā, ir izaudzis vēl viens morāls kroplis.

Vilks
Vilks

Šī man šķiet ierasta prakse arī pārējām partijām.

Stienis
Stienis

KNAB ir parodija. neko nemeklēs, neko neatradīs, to, ko atradīs, izmeklēs, pārkāpjot procedūru, un tāpēc nekas nebūs pierādāms. Klauni, klauni un vēlreiz klauni. Vēl skumjāk – līdzeklis kāda cita interesēs.

Stienis
Stienis

Un viss tas par beztiesīgo nodokļu maksātāju naudu!

Qqq
Qqq

Sūds trāpīja ventilatorā