Mārtiņš Šteins kļuvis par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru

Mārtiņš Šteins
Foto: Saeima.lv

Iekšlietu ministre Marija Golubeva aicinājusi 13. Saeimas deputātu, Kustības “Par!” izpilddirektoru un valdes locekli Mārtiņu Šteinu kļūt par Iekšlietu ministrijas (IeM) parlamentāro sekretāru. Jaunajā amatā viņš stājies 2021.gada 7.jūnijā. 

“Mani interesē iekšlietu nozares darbs noziegumu prevencijas jomā, starpnozaru sadarbība patvēruma meklētāju, cietušo atbalsta un vardarbības novēršanas jomā, kā arī bērnu un jauniešu drošība,” norāda Mārtiņš Šteins. 

M. Šteins uzsver, ka jaunajā amatā palīdzēs ministrei īstenot izvirzītās prioritātes – vairot cilvēcīgumu iekšlietu sistēmā, īstenot strukturālās reformas un stiprināt sadarbību ar citām ministrijām, institūcijām, nozarēm un nevalstiskajām organizācijām.

“Mārtiņš ir jauns un enerģisks politiķis un kolēģis Saeimā, apvienībā un partijā. Viņa pieredze un zināšanas būs ļoti noderīgas jaunajā parlamentārā sekretāra darbā, nodrošinot ministrijas un Saeimas sadarbību likumdošanas procesā,” norāda iekšlietu ministre un Kustības “Par!” valdes locekle Marija Golubeva

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar