Mairis Briedis Saeimas vēlēšanās varētu kandidēt no “Saskaņa” saraksta

No partijas “Saskaņa” saraksta 14.Saeimas vēlēšanās varētu startēt arī bokseris Mairis Briedis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Partijas līderis Jānis Urbanovičs nesniedza atbildi, vai Briedis būs partijas virzīto deputātu kandidātu rindās, vien norādīja, ka informāciju par boksera startēšanu vēlēšanās līdzās “Saskaņas” politiķiem nevar ne apstiprināt, ne noraidīt.

Partijas vadītājs skaidroja, ka vēlēšanu saraksti ir jau izveidoti, taču notiekot to apstiprināšana un parakstīšana, kas varētu noslēgties nākamās nedēļas sākumā, kad tie tiks iesniegti Centrālajā vēlēšanu komisijā.

Vienlaikus gan Centrālajā vēlēšanu komisijā informēja, ka līdz trešdienas vakaram sarakstu iesniegšanai pieteikusies arī “Saskaņa”, to plānojot darīt pirmdien, 18. jūlijā, plkst. 15.

Vaicāts, vai partijas sarakstos šogad varēs redzēt tā dēvētos “leģionārus” jeb cilvēkus, kas līdz šim nav darbojušies partijā vai bijuši ar to saistīti, Urbanovičs pauda, ka “svešinieku nebūs”.

Briedis pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā tika kritizēts par to, ka sociālajos tīklos publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā “nenostājas nevienā pusē” un vainoja medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā.

Tāpat Briedis ticis kritizēts arī par to, ka neatbalsta padomju armijai veltītā pieminekļa Uzvaras parkā nojaukšanu.

Briedis iepriekš saņēmis arī sabiedrības nosodījumu par to, ka sociālajos tīklos dalās ar Baltkrievijas pašpasludinātā prezidenta Aleksandra Lukašenko un vakcīnskeptiķu video.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: apollo.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


30
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ruksis
ruksis

Nu tad lai tas Briedis pisās prom uz Krieviju!

Haris
Haris

Malacis , lai nacionāļi varētu bļaut – KRIEVI NĀK !

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Krievi jau sen ir te. Krievu un krievžīdu (jevreju) mafijas maitā latviešu dzīvi. Bet partija ”Saskaņa – Vienotā Krievija” ir kā diversants Latvijas valdībā.

kāds sakars
kāds sakars

saskaņai un ks ar valdību?Neviena no viņiem,paldies Dievam,nav valdībā un cerams,ka nebūs arī.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Hari, ko Tu domā par rusņas paveikto šā gada 24. februārī? Vai ar to Tev ir par maz?

Jautājums skolniekam
Jautājums skolniekam

Kāpēc neviens neuztraucas, tad kad ASV veic karadarbības pret citām valstīm? Vēl Latvija sūta arī savus karavīrus tā sauktajās “misijās”? Tikai jautājums, ar ko atšķiras viens karš no otra? Cik zinu tad karš visur ir vienāds. Un kāpēc ja vieni karo pa visu pasauli, citi nevarētu karot? Nevienu neattaisnoju, tikai jautāju.

kāds sakars
kāds sakars

te nacionāļiem?Kad viņi ir bļāvuši un vēl.ka krievi nāk?tas ir KS sauklis Ždanokas vadībā.

Fedja
Fedja

Smadzenes izsistas.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

8 years ago, Russia had occupied and annex the Crimea. Vladimir Putin, Mikhail Mishustin, Sergey Lavrov, Sergey Shoigu, Valery Gerasimov, Alexander Lukashenko, Roman Golovchenko, Viktor Khrenin, Viktor Gulevich, Alexander Volfovich, Denis Pushilin, Vladimir Pashkov, Leonid Pasechnik, Sergey Kozlov are felons, murders and liars. This is a call sheet of war criminals. These persons are unforgivable. They will be in jail. #StopRussia #StopPutin #StopWar ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

dirsējam skolniekam
dirsējam skolniekam

Iemācies kārtīgi rakstīt angliski pirms tu šeit lielies. Drošvien krievu valoda ir tava galvenā.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Nu, Tu laikam esi lielkrievu šovinists un ”Z” fašists, ja jau jebkāda Maskavas Kremļa kritika liek Tavām asinīm burbuļot.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Ukraine has old paganism traditions. Many Ukrainian pagans believe in Slavic Gods or Norse Gods. Belief is very important for every human. Ukrainian culture is wonderful and incredible. Russia wants to destroy Ukrainian culture. ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Russia must renounce the use of force! Russia must the renunciation of war! Dictator Vladimir Putin is a war criminal! Dictator Vladimir Putin will be in jail. #24.02.2022. #StopRussia #StopPutin #StopWar #SlavicGods #PrayForUkraine ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

Skolnieciņš
Skolnieciņš

On February 24 Russia has invaded in Ukraine. February 24th was very sad and horrible day. At 5 a.m. many Ukrainian cities was shooting. But Ukrainians don′t give up. Ukrainians are defending their country. Russia was launching a war in Ukraine. Russia have created a new hotbed of war in Europe. It′s been four months, but Russia don’t want to the renunciation of war. Ukraine will have to win this war. Ukraine will have to defend own freedom and independence. #24.02.2022. #NoWar
©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂

Pele
Pele

Tagad zinu par ko balsot!

a@a.lv

Varat jau visi čīkstēt un pīkstēt, bet realitāte nemainīsies – politikā un politiskajās aktivitātes neviens no jums neies šā vai tā un šo vakūmu turpinās aizpildīt nekompetenti, korumpēti darboņi vai vienkārši idioti. 90% iedzīvotāju domā ka viņu pienākums ir tikai reizi 2 gados aiziet iemest lapiņu kastē un ar to arī beidzas viņa atbildība un līdzdalība. To lieliski saprot visas vienotības un saskaņas, AP, ZZS un vēl visas salašņas kas ir piesūkušās pie varas jau n-tos gadu desmitus. Kamēr inertais iedzīvotājs paliks inerts, nav īsti vērts gaidīt kaut kādu izmaiņu uz labāku, kvalitatīvāku politisko vidi un patiesi spēcīgiem līderiem. Dienas… lasīt vēl »

aleksv
aleksv

nekur vēl nav oficiāli teikts. tā ka tie ir tikai izdomājumi

Apinis
Apinis

Viņam 37 gadi un apdauzīts.

veselības ministrs Daniēls
veselības ministrs Daniēls

Briedis sajūties baigi spējīgs likumu pieņemšanā? :D

nadježda krupskaja
nadježda krupskaja

Tev vaidzētu paārstēties tvaika ielā. Likumus pieņem rietumu banka. Statistu saeimā uzdevums ir novirzīt tautas domas (uz positivus, praidu, deju svētkiem u c muļķībām)

Gada glezna
Gada glezna

Te visu laiku muld par tautas nozombēšamu, taču patiesībā ap 80% no kopējā iedzīvotāju skaita ir šovinisti. Tas, ka Bieds ir šovinists, tā ir norma – tikai krievu šovinists Latvijā.
Lielākā daļa gan ir piesardzīgi, un tāpēc 80% vietā redzami 5-30%.

Tā arī ir pamatproblēma, kāpēc cilvēce tuvojas kodolkaram, kas beigsies ar Zemes sadalīšanu asteroīdu joslā kā to var vērot starp Marsu un Jupiteru. Faktiski tā ir humanitāro zinātņu nespēja. Eksaktās zinātnes attīstījās, bet humanitārās tikai pļurkšķēja.

ruksis
ruksis

Mairis būs dabūjis par daudz sitienu pa galvu, vai arī jāj kādu duņu.

viņam taču
viņam taču

sieva ir duņka.

ruksis
ruksis

Tā jau domāju. Ar seksu daudziem saduļķo smadzenes.

Zaķis
Zaķis

Tagad lietas sāk kļūt vēl skaidrākas. Dažs labs ‘meža zvērs” ir kremļa piekritējs, un piesegšanās ar Latvijas karogu bija tikai acu aizmālēšanai

vecā vīzda freiberga hermanoviča
vecā vīzda freiberga hermanoviča

Tev tikai tagad lietas kļūst skaidrākas? Cilvēkiem, kam smadzenes galvā, vaidzēj visu saprast, kad es 9.maijā uz maskavu pie vovkas braucu. Tiešām muļķu zeme.

Tikai par SASKANU
Tikai par SASKANU

Vēl viens iemesls nobalsot par Saskaņu. Visus gadus iepriekš vienmēr esmu balsojis par 3 lielajām latviešu partijām (JV, NA, ZZS) Iepriekš pat nevarēju iedomāties, ka kādreiz dzīvē balsošu par SC, bet tas stulbums, kas tagad notiek, tā tas nevar turpināties. Parunājoties ar draugiem, vismaz manā burbulī, šogad lielākā daļa vai nu runā ka nav vispār jēgas vēlēšanām vai arī balsos par kaut ko pilnīgi citu. Un vēl, cilvēki no politiķiem iemācījušies melot, arī es, ja man kāds prasa par ko balsošu, atbildu ka par vienotību, bet pat nedomāju par viņiem balsot. JV jau tagad citos burbuļos skaitās vienīgā “pareizā” partija… lasīt vēl »

Valdis Placebo Zatlers
Valdis Placebo Zatlers

Tu vēl domā, ka starp JV, NA un Saskaņu ir atšķirības? Razuj glaza pa šire

Valdim
Valdim

Starp NA un SC maza atšķirība, bet starp JV un SC ir atšķirība. Paskaties pats, kopš pie varas JV un kaut kas iznāca no skapja, tā ārlietās ar tuvākajām kaimiņvalstīm, kurās lgbtq+ nav modē, viss iet irsā, ja tā var teikt. Ja būtu mana teikšana, tad es slauktu gan abas blakus esošās kaimiņvalstis, gan Eiropu, Latvija ir ideālā ģeogrāfiskā vietā, nāktu nauda, cilvēki dzīvotu labi. Risinātu jautājumus, kuros ir kopīgs viedoklis, un jautājumi, kuros ir atšķirīgs viedoklis, nu lai viņi paliek, visiem nav jākļūst vienādiem un nekad pilnīgi visos jautājumos tāpat nebūtu vienprātības. Ir naivi iedomāties, ka kāds mainīsies, itsevišķi… lasīt vēl »

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Vēl neesam izlēmuši kurā sarakstā viņu likt tā, lai labāk varētu plebiscītam pirms vēlēśanām sagrozīt galviņas. Krievus latviešu partijās, latviešus – krievu partijās. Tāds variants ir. Nav būtiski kā, bet protams, loši (vēlētāji) tiks apjāti