LTV: KNAB rosina sākt kriminālvajāšanu pret Saeimas ētikas komisijas deputātu Adamoviču

Aldis Adamovičs

Ģenerālprokuratūra saņēmusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) ierosinājumu sākt kriminālvajāšanu pret kādu 13.Saeimas deputātu, apstiprināja Ģenerālprokuratūras Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas nodaļas vadītājs Māris Leja.

LTV ar ierakstu mikroblogošanas vietnē “Twitter” vēsta, ka tas ir “Jaunās Vienotības” deputāts Aldis Adamovičs un lieta varētu būt saistīta ar deputātu kompensācijām.

Aldis Adamovičs LTV apstiprinājis, ka trešdien, 7.oktobrī, uzaicināts ierasties uz Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas sēdi, kurā lems par parlamenta piekrišanu kriminālvajāšanas sākšanai.

Neko vairāk par lietu viņš nezinot, jo tikai trešdien būšot iespēja iepazīties ar dokumentiem.

Adamovičs arī apstiprinājis, ka KNAB viņam piemērojis aizdomās turētā statusu kriminālprocesā.

Adamovičs ir arī Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas deputāts. Uz jautājumu, vai piedalīsies balsojumā par atļauju uzsākt kriminālvajāšanu pret sevi, Adamovičs neatbildēja, norādot, ka vēl nezinot, vai komisijā skatāmā lieta ir saistīta ar viņu.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ģeogrāfs
ģeogrāfs

učuks glums kā zutis,naudina naudina trekna naudina gribas

baranka
baranka

Pilnīgs bezpreģels- Saeimas ētikas komisijas galvenais ētiķis te kaut kā ne tā… Trūkst vēl tikai lai Satversmes tiesas tiesnesi kaut kādā nodarījumā apsūdzētu… nu kā tad tā? Varbūt, ka tomēr laiks jaunām vēlēšanām…