Loginas, Lāces un Co. imigrantu iepludināšanas plāns

Agnese Lāce, Agnese Logina

Nopirku “Iznireļus”, gribēju sākt lasīt šos burvīgos apmelojumus, un te paši iznireļi šodien sagādāja tādu reklāmu grāmatai, ka maz neliekas. Vispār ļoti jancīgi – tikko Jums vai Indriķim Latvietim iznāk grāmatiņa, visi figuranti vai no ādas lien ārā, lai to maksimāli reklamētu. Bet pie lietas – runa ir par to, no kurienes radās tie migrantu 2,2% jeb 40 000 jaunu Muhameda pielūdzēju Latvijā gadā.

Te nu Vladimirs Iļjičs Šuvajevs ar šo savu ierakstu par „progresīvās” Agneses Loginas Kultūras ministrijas imigrantu iepludināšanas plānu un tajā minēto pastāvīgās uzturēšanās atļauju skaita dubultošanu apķēzījās līdz pat pašam Kremlim:

„Ļoti skumji, ka parlamentā ir partija, kas mērķtiecīgi maldina sabiedrību. Minētie mērķi attiecas uz pastāvīgo uzturēšanās atļauju, ko var iegūt tikai, ja te dzīvots 5 gadus. Palielinājums būs tāpēc, ka 2027. gadā uz to varēs pieteikties šeit dzīvojošie Ukrainas iedzīvotāji.”

Patiesībā minēto skaitli – palielinājumu no 1,1 līdz 2,2 procentiem – bezsmadzeņu Kultūras ministrija kopē no 2020. gada pētījuma, kur šie cipari ir minēti 121. lapā. Nu, un tā divos saliedēšanas plānos tos cītīgi nokopējuši: https://www.km.gov.lv/lv/media/11877/download?attachment

Jā, bet KURŠ TIEŠI tur to fantastisko, latviešu tautai iznīcīgo ciparu ir ierakstījis? Un te ir pats smieklīgākais – to pašrocīgi izdarīja tagadējā Kultūras ministrijas parlamentārā sekretutka, migrantu kontradandiste Agnese Lāce (168. lpp).

Šī maita kopā ar citiem mērgļiem no Providus un Gribu palīdzēt bēgļiem aktīvi šo plānu arī ir komentējušas – no sērijas „pašas pūta, pašas dega”. Jo no plāna izriet tīrā haļava – gan Providus, gan Gribu palīdzēt bēgļiem paši tad pēcāk “konsultē, atbalsta, integrē” tos migrantus.

Tā rezultātā Agnese Lāce kā Gribu palīdzēt bēgļiem valdes locekle pamanījās pacelt kantora apgrozījumu no pārdesmit tūkstošiem līdz virs pusmiljonam gadā, kas lielā mērā tiek izpļeckāts treknās algās pašām pūtējām dedzējām…

Nu un ierēdņi zābaki neies tak lekties ar šīm “jaunās pasaules” cēlājām, labāk luncinās asti un samelos iepriekšējam ministram par plāna saturu. Konkrētā galvenā atbildīgā par šo – valsts sekretāra vietniece Zane Vāgnere un tad vēl divas kazas no Sabiedrības integrācijas departamenta.

Un visbeidzot – jauki vēl atzīmēt, ka Gribu palīdzēt bēgļiem  un  Providus  tagad sēž viena otrai burtiski blakus – Alberta ielas 13 slavenajā sorosītu namā un tik kopā štuko, ko vēl varētu nosaukt no Pūces kundzes… Ar vārdu sakot, uz šo mērgļu fona pat Kampars sāk izskatīties pēc viena lāga Skroderdienu varoņa…

Ā, un aizmirsu piebilst, kāpēc Šuvajevs ir mudaks (viens no variantiem): Lāces pētījums ir ražots 2020. gadā, līdz ar to murgošana par ukraiņiem un pastāvīgās uzturēšanās atļaujām ir Ļeņina cienīgi sifilītiķa murgi… 

Avots: Pietiek

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar