Liepnieks: Temps, kādā Latvija bremzē un atpaliek, pieaug ar katru Kariņa valdības mēnesi

Jurģis Liepnieks

Tempi, kādā Latvija sāk bremzēt ekonomiku un attīstību, pieaug ar katru Kariņa valdības mēnesi, TV24 raidījumā “Kārtības rullis” secināja rakstnieks un politisko procesu vērotājs Jurģis Liepnieks.

Valdības vadītājs Kariņš saprot, ka darbi nerit tā, kā tam vajadzētu būt, uzskata Liepnieks: “Veselībā – katastrofa, budžets ir de facto samazināts, finanšu sektorā – katastrofa, budžets bija jāpārtaisa dažus mēnešus pēc tā pieņemšanas, kas nekad tā nav bijis. Iekšlietās – katastrofa. Kariņš izveidoja enerģētikas ministriju, kā rezultātā sadales tarifs tiek vēl palielināts – vēl smagāks bremzējošais faktors ekonomikai, utt. Tie tempi, kādos Latvija sāk bremzēt Latvijas attīstību, pieaug ar katru Kariņa valdības mēnesi,” teica Liepnieks.

Tā vietā, lai risinātu patiešām risināmas problēmas, valdības vadītājs nodarbojas ar mēģinājumiem paplašināt koalīciju.

Vairāk – video.

Visu raidījumu var noskatīties ŠEIT.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Paviāns
Paviāns

No vienas puses taisnība, bet šoreiz sliktās smakas iemesls ir gāzes pēc Kariņa un JV vārdu piesaukšanas.

Panska Polska
Panska Polska

Siikums. Kameer var simtiem miljonu atmazgaat visaadaas Ukrainas paliidziibaas un tamliidziigos murgos. Karinjam vieta Tvaika ielaa, esmu jau teicis, vinja izskats un uzvediiba arii to pieraada.

Vitauts Dižais
Vitauts Dižais

Vai tu esi par dumju lai atrastu latviešu burtus savā datorā ?

befani6889
befani6889

nice

Gada glezna
Gada glezna

Nu jau viss izskatās kā pirms atmodas, kad PSRS valdība bija sevi iedzinusi strupceļā. Tas, ka JV turpina latviešu tautas iznīcināšanu nu jau skaidrs pat Kariņam un viņa siles vepriem, bet tas netraucē situāciju padarīt vēl sliktāku: skolu likvidācija un rinkeciča izbīdīšana ir nepārprotami signāli, ka latviešu tauta tiek nīdēta, bet paši nīdētāji labākajā gadījumā tikai rokas noplāta. Lai apklusinātu stulbo biznesmeņu prasības, tiks atvērtas imigrācijas slūžas – labākajā gadījumā iepludinās indiešus (vismaz sanskrits ir kaut attāli līdzīgs latviešu valodai). Katrā gadījumā izskatās, ka jau esošā latviešu paaudze Latvijā būs minoritāte, bet to jau JV nav spējīga aptvert.

matrozis
matrozis

Tā vietā, lai nevajadzīgo birokrātu tūkstošus sūtītu darba tirgū un labi veikt pārkvalifikāciju, kā arī jauniešu izglītību, domāts atvērt visādiem laimes meklētājiem robežu. Tikai jārēķinās ar to, ka ar Latvijas algām pat normāli migranti negribēs samierināties un Latvijā paliks migrantu pēdējās pabiras. Tad mums būs Francija x10 katru nedēļu trīsreiz mēnesī.

matrozis
matrozis

Aizmirsu piebilst, ka klausījos Krustpunktos kā šos migrantu plūdus visādi mēģina palielināt mūsu “skaistās” vellkomistu dāmas, kas it kā mēģinās starp ieaicinātiem potenciālu teroristu tūkstošiem sameklēt pāris uzrādīšanai sameklētos bēgļus un teroristus aizsūtīt atpakaļ, ja varēs vēl atrast. Viņas laikam saņem naudu no cilvēku tirgotājiem, jo citādi tā nepūlētos melnu pārkrāsot par baltu.

matrozis
matrozis

Kariņš laikam uzskata, ka turpmāk ir jāizsludina sacensība par pēdējām vietām visos reitingos Eiropā un tad jacenšas to pašu dabūt pasaulē.

nonsens
nonsens

Nevienam jau tas viss nepatīk, bet… patiešām grimšana daudzas jomās ir faktiksi neapturama pat tuvāko gadu laikā. Kur pilnīgā bezatbildība iepriekšējās valdības laikā, kur bezcerīgi tipāži savākti pašreizējā. Vienkārši dumji un nekompetenti. Noziedzīgi te ir gandrīz puses no ministru paturēšana savs amatos ar prātam neaptveramu virzību uz jaukajiem 90-tajiem. Tas pašas disproporcijas atalgojumos, uzpūstais ierēdņu un kalpotāju daudzums valsts un pašvadību sektorā, slimīga un postoša inflācija ar dramatisku noslāņošanos sabiedrībā pēc maksātspējas un iespējām. Tam būs bēdīgs iznākums ar bezizeju visai sabiedrībai

rinka
rinka

Nu, tak atjaunojam Vitebskas guberņu! Un sākam visu no jauna! Izveidosim ar baltkrieviem kopīgu latkrievu nāciju un apsteigsim visus leišus un poļakus

levitkucins
levitkucins

Tā tiem latišiem vaig. Negrib putina rietumu bankas agresīvos ņemt valdībā, dabūs tad vāgneriešus ņemt valdībā. Paši vainīgi

suns
suns

Nepatīk man Liepnieks, bet reizēm runā prātīgi.

RPal.
RPal.

Liepniekam nav ne vainas, bet…kāds mošķis mums uzsūtīja Kariņu, Levitu un visu pārējo uzblīdušo Valsts ”pārvaldes aparātu”? Drīz jau šo būs vairāk, kā parasto iedzīvotāju. Tā arī nesapratu, kāpēc man jāpiedalās 40 miljonu kompensācijai ebrejiem. Nejūtos pie vainas, neko viņiem neatņēmu.