Liepnieks: Pusministri nekad nav strādājuši un nestrādās

Kāpēc priekšlikums “katram ministram savu ministra vietnieku” nav gudrs un nedarbosies, stāsta politikas procesu vērotājs un rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Parada
Parada

Ouisis tā arī nav sapratis, ka tieši tā ir tā jēga- daudzus un šādi absolūti bezatbildīgus., nu tā pēc līdzības ar saeimas komisijām un apakškomisijām, jebkurām sirdsmīļām padomēm. Galvenais apgūt līdzekļus un daudz bildēties

G. Akmeņkalns
G. Akmeņkalns

Kaut kas nav kārtība ar Liepnieka brillēm, dara veci komisku! Ko nu par pusministriem runāt, ja lielākā daļu ministru nestrādā! Tas ko viņi dara, nav uzskatāms par darbu!

Cups
Cups

Var piekrist. Tikai varēja nemēdīties un ja jau jūtās pārgudrs, pateikt ko tad darīt.

neglītais
neglītais

Bet ir krēsli, smalki amati, aldzinas un labumi – pirmās meicas katrā sādžā! Ciema sarkanajā stūrītī ievietos bildi! Kā var negribēt – katra pīlēna sapnis kļūt par gulbi!