Liepnieks par Staķa atkāpšanos: Pamatā ir korupcijas mega-skandāls un balsu trūkums

Liepnieks

“Rīgas mēra Mārtiņa Staķa atkāpšanās pamatā ir korupcijas skandāls, patiesībā – megaskandāls. Ja Ušakova laikā RD Satiksmes departamentā atklātos 7 miljoni, šādas aizdomas par korupciju, tad tur jau būtu aresti, kratīšanas un nezin kas. Bet ja “Vienotības” paspārnē atklājas šādi korupcijas gadījumi, tad, kā mēs redzam, notiek politiskas debates. Turklāt pagājušajā nedēļā Staķis uzzināja, ka viņam nav balsu vairākuma,” TV24 raidījumā “Kārtības rullis” rezumēja rakstnieks un politisko procesu vērotājs Jurģis Liepnieks.

Vairāk – video!

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
rātskungs
rātskungs

To zaglig baur Kirs nevar dot naud’s lād’s atsleg.

Māra Vālīte
Māra Vālīte

Nopietni? Latkrievijā? Atkāpśanās pamatā korupcija? Pamatā ir tas, ka putins un viņa rietumu bankai jābūt valdībā. Vismaz tā viņi domā. Agresīvo neņemšana viņus pazemo. Un tie nav tie pacietìgākie. Drīz sāks draudēt ar vāgneru.

ādamsons
ādamsons

Latkrievijā Vāgnerieši jau ir. Laikam saucas “Vāgnera biedrība”. Bijušais premjers gailis to vada. Nesen tur levits viņiem pāris citronus uzdāvāja.