Liepnieks: Nespējnieki politiķi pieņēmuši nespējnieku budžetu

Saeima ceturtdien, 9. martā, pēc aptuveni diennakti garas sēdes, debatēs pavadot arī visu nakti, galīgajā lasījumā pieņēma šā gada valsts budžetu un budžeta ietvaru nākamajiem trim gadiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Edgars
Edgars

Tu esi losis , tizls lohs kas netika saemā

Feģa
Feģa

Ir nu gan tas mūsu Liepnieks viens spējnieks !

naudas tik daudz kā nekad nav bijis
naudas tik daudz kā nekad nav bijis

Redzēju video, kur kariņš histērijā kliedz ka nedos naudu medicīnai. Ka vajadzīgas kaut kādas reformas, tad viņš grib lai ātrā palīdzība ar velo brauc? Nauda ir, aizsardzības 220 miljonu pārtikas shēmā, uz itkā Ukrainu jau no medicīnas kādi 300 miljoni itkā aizsūtīti. Tātad tur kur var nozagt, tur nauda ir. Lai tagad pensionāri un vecie, kas balsojuši par vecajām koalīcijas partijām (vienotība, AS, NA, ZZS) nekauc, ka nevar aiziet pie ārsta un nav naudas zālēm. Tajās partijās “purni” jau visu manu mūžu cik sevi atceros ir pie varas, un neko nav izdarījuši, tikai zaguši. Paskataties, ko šīs partijas vienmēr pirms… lasīt vēl »

klimata ministrs Brīnumdaris (Čudars)
klimata ministrs Brīnumdaris (Čudars)

Kā tu zini, ka mēs esam nespējnieki? Mums ir jānoorganizē valsts lielo uzņēmumu pārdošana. Valsts meži, Latvenergo, Rìgas satiksme, Air Baltic u.c. Termiņu nav. Kā tu zini ka mēs to nespēsim? Vai tad plāns ir uzlabot veselìbas aprūpi? Bļe! Mož apskatīsieties valdības deklarācijā? Kas tur rakstīts katrā lapā? Ekonomikas transformācija nevis skolas, slimnīcas vai vugdi.

Gada glezna
Gada glezna

Paldies Dievam, ka Latvija nav tik liela kā Krievija, bagāta ar resursiem. Paldies Dievam, ka Latvijai nav kodolieroču. Tā visa rezultātā Kariņš ir Putina parodija, jo vienīgais ko spēj kā Putins – radīt Latvijā totālu korupciju.

Deputāts
Deputāts

Kliķes balsošanas mašīna pieņēma nabagu budžetu minūtes laikā , ko tā opozīcija velti tērēja savu guļamo laiku ?