Liepnieks: Nesaskatu iespēju, ka es šobrīd varētu kaut ko mainīt Latvijas politikā

Vai pēdējā laika tikšanās ar Latvijas iedzīvotājiem bibliotēkās, regulārie video rullīši sociālajos tīklos varētu liecināt par to, ka rakstnieks Jurģis Liepnieks no politikas procesu vērotāja varētu pārtapt par aktīvu politiķi?

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TikTok

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Modris
Modris

Es arī nesaskatu ka Jurģis varētu Latvijai ko konstruktīvu dot.

Gada glezna
Gada glezna

Kopumā jau ir labāk kā Staļina laikos. Cik zināms par politiskām anekdotēm vēl cietumā nebāž.

mitjka
mitjka

kaut vienu konstruktivu argumentu ,kāpēc Ne !

koloniālā pārvalde
koloniālā pārvalde

Tātad, Liepnieka kungs, es pareizi sapratu, citiem vārdiem, mēs, vietējie iedzīvotāji, vairs nenosakām procesus valstī un valsts politikā. Pat tad, ja kandidējam vēlēšanās un tiekam ievēlēti. Vēl citiem vārdiem, laikam, varētu teikt, ka valstij nekādas neatkarības vairs nav. Es jau agrāk esmu rakstījis, mani par to ir saukuši par trolli, ka te ir koloniālā pārvalde, un daudz kas man atgādina no vēstures stundām par kolonizāciju, tikai modernā izpildījumā.