Liepnieks: Lai ko mēs domātu par “Latvijas Gāzi”, šoreiz pie visa vainīgs ir Kariņš VIDEO

Jurģis Liepnieks

“Kariņš uzbrūk “Latvijas Gāzei” tāpēc, ka Kariņš personīgi kā Latvijas valdības vadītājs ir vainīgs pie šīs situācijas. Jābūt kādam vainīgajam. “Latvijas Gāze” ir ideāls vainīgais – “Gazprom”, krievi, Kalvītis… Patiesība ir tāda, ka vainīgs pie visa šoreiz ir Kariņš,” diskutējot par gāzi ziemā kā politisku un ekonomisku spekulāciju objektu, TV24 raidījumā “Nedēļa. Post Scriptum” viedokli pauda rakstnieks, politikas analītiķis Jurģis Liepnieks.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Raimis jaunākais
Raimis jaunākais

Ļaudis! Bet par ko satraukums? Mums taču ziņās un ierēdņi to vien kladzina, ka mēs esam izraisījuši globālo sasilšanu. Kāda vēl ziema!? Būs silts!

Naudas taču tik daudz kā nekad
Naudas taču tik daudz kā nekad

Man jau pavasarī tā likās ka tā būs, ka sāksies zima, bet gāzes nebūs. Un tie kas sekoja līdzi, taču atcerās, kā valdība ar Kariņu priekšgalā runāja kā iztiks bez Krievijas gāzes. Nu labi lai iztiek, bet tad ir jānodrošina cilvēkiem jebkāda veida alternatīva. Kariņa valdība neko nav spējīga izdarīt, kā tikai riet. Es patiešām brīnīšos, ja šogad atkal pensionāri, kas nekritiski skatās panorāmu, un kuri katru nākošo dienu aizmirst ko teica panorāmā iepriekšējā dienā, atkal iebalsos Kariņu un vienotību. Un pēc tam paši visvairāk kauks, ka nevar samaksāt par siltumu un komunālos. Pie tā ka veikalos viss paliek dārgs,… lasīt vēl »

Valdības kompetence
Valdības kompetence
Vēlētājs
Vēlētājs

Nu kā lai nebalso par LPV , kam ir valstisks skatijums uz Latvijas ekonomiku .

Guncha
Guncha

Ja valsts amatpersonai un tās ģimenes locekļiem trešajā paaudzē bija, ir, un būs citi ienākumi vai īpašumi, valsts amatpersona automātiski atrodas interešu konfliktā, vienmēr. No tā nav iespējams izvairīties principā, un viss bla, bla, bla ka brālis par brāli neatbild ir buļļa kakas vērti. Šis interešu konflikts ir permanents un neizbēgams, kaut kā cita atzīšana vai deklarēšana ir liekulība. Visa valsts pārvalde atrodas un nevar neatrasties interešu konflikta apstākļos. Tāpēc ir jābūt pilnīgai atklātībai ne tikai par amatpersonas, bet arī viņa visu radinieku jebkāda veida mantisko stāvokli pagātnē, tagadnē un nākotnē. Ar iespēju pie vismazākajām aizdomām realizēt legālo prezumpciju, visu… lasīt vēl »

Banānu republika
Banānu republika

Ja ir tā tupā velme vainīgo meklēt tad tā ir tauta pirmkārt, risinājuma kariņam nav un arī nebūs, takā vien nāksies salt 😅🍾

Ļipniks muld
Ļipniks muld

Ministru prezidents deleģē, viņš pērsonīgi visu nepārvalda. Bet viņš var saukt tos, kam darbs ir deleģēts, pie atbildības.

Elziņa
Elziņa

Liepnieks domā, ka vainīgs ir pēdējais, kurš bija vai ir pie varas.
Liepnieks negrib atcerēties oligarhu 3A nodarīto kaitējumu Latvijai.
Liepnieks negrib stāstīt par rukšveidīgo gāzinieku nodarīto kaitējumu Latvijai.

Bujāns
Bujāns

3A vienīgais noziegums ir, ka viņi, pateicoties amatam/dienesta stāvoklim, privatizēja virkni uzņēmumu. Ok, tas nav taisnīgi utt., bet šie uzņēmumi (vismaz daudzi no tiem) veiksmīgi strādā, pelna, maksā nodokļus, dod darbu. Valsts pārvalde nebija ideāla, bet tāds trulums, plānotnespēja un tuvredzība nav redzēta nekad. 100% visa Kariņa izniekotā nauda un iespējas ir daudz lielāks zaudējums, nekā neveiksmīgā privatizācija.

idiots bondars
idiots bondars

Šķēle pie visa vainīgs

Daunis Pauļuts
Daunis Pauļuts

Šķēle pie visa vainīgs

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kariņš šeit no Delavēras nav atvests, lai meklētu latišiem gāzi. Latvijai jākļūst par Rosijas ofšoru ar Anglijas likumiem. Kā Kipra vai Malta.

Intars
Intars

Sen jau Aigars Kalvītis nav Ministru prezidents un Jurģis Liepnieks nav Kalvīša biroja vadītājs.Taču vēlme izstāstīt ,kas Aigaram Kalvītim ir padomā nav zudusi.