Liepnieks: Kas notiek, ja Kariņam tomēr neizdodas izveidot valdību?

Ja partneru ambīciju dēļ valdības veidošanas sarunas tomēr neizdosies izkustināt, vai ir iespējama vēl kāda cita koalīcija un kas tajā varētu ietilpt, kurš varētu būt valdības veidotājs, stāsta politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gada glezna
Gada glezna

Vai atceraties Aldi Gobzemi? Viņš gudroja visvisādus variantus, lai tiklai varētu būt premjers (pat viņa partijas biedri teica: “nu pietiek”). Kariņs acīm redzot ir Alda Gobzema talantīgākais skolnieks.

zinātāja
zinātāja

Iedomīgam kankariņam nevajadzētu padomāt, normāli padomāt un atkāpties no valdības veidošanas pienākumiem. Šim galvā sakāpis ultimāta metodes.

SALTS
SALTS

Zivs pūst no galvas.

Negribu Kariņu! Gribu modernu valdību un nevis iet nopakaļ Eiropai, bet blakus!!!!!!!!!!

Ušakovs
Ušakovs

No pakaļas tomēr ir labāk.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Ja šmariņam neizdosies, tad nomainīsi viņu uz kādu citu klaida latvieti. Ir tak muižnieks, kažociņš. Atvilksim ragausi vai citu ausi. Un drīz tak būs arī jauna kolobracionistu paaudze no zemeņu un šampinjonu lasītājiem īrijās un anglijās

LTV
LTV

Rubesu aizmirsi pieminēt