Liepnieks: Dzīvojam īpatnējā laikmetā, kurā muļķība kļuvusi daudz drošāka un visaptverošāka

Jurģis Liepnieks

“Mēs dzīvojam īpatnējā laikmetā, kurā muļķība ir kļuvusi daudz drošāka, daudz agresīvāka un izplatās daudz ātrāk un visaptverošāk,” par procesiem mūsdienu sabiedrībā TV24 raidījumā “Kārtības rullis” izteicās Jurģis Liepnieks, publicists, politikas apskatnieks.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vecums
vecums

kopš dzeltenā prese dominē un mēdiji ir baumu biroja rupors…. dīvaini jau tas ir tikai gados veciem cilvēkiem

lekcija
lekcija

lācītis arī ekrānos zombēja makro un mikro sahiste turpināja shēmot auzās
tā ir norma jampampiņu šļupsti……. pie kājas

prekariats
prekariats

uz Latviju tika eksportēts ļaunākais neoliberālisma modelis – koloniālais. Neiedziļinoties detaļās, tas nozīmē ražošanas un lauksaimniecības iznīcināšanu, milzu atvieglojumus spekulantiem, valsts un iedzīvotāju iedzīšanu parādos (pie kam cietā valūtā) ar sekojošu īpašumu pārņemšanu un mūžam neatmaksājumu parādu nastu.

tamtaram
tamtaram

Diemz’ēl visaktīvākie muļķību tiražētāji ir tieši žurnālisti, spekulējot ar tiesībām kaut ko nebūt zināt … īpašie eksperti, īpašie viedokļi….. Dumjums un aprobežotība jau tagad modē un to jau jebkurš var pāliecināties vien palūkojoties uz MK sastāvu… labāk izsklēgt skaņu pirms tam

Diemžēl
Diemžēl

Diemžēl tādi ir dabas likumi, ka visādas atbiras, pielīdēji, intriganti peld pa virsu, un visos laikos ir labi iekārtojušies, parazitējuši uz tautas rēķina, manipulējuši ar cilvēkiem, tos savā starpā sarīdot. Tajā pašā laikā paspēj uz citu rēķina iedzīvoties, iekārto sevi un sev noderīgos idiotus labi apmaksātos amatos, kā tas labi ir redzams pārresoru koordinācijas centra angažētajos valsts kapitālsabiedrību rīkotajos padomes, valdes locekļu amatu konkursos. Reāla tirgošanās ar ietekmi. Tā notiek, kad nožēlojamiem salašņām iedod mazliet varas, sakāpj galviņā. Tomēr ir viena nianse, arī tas drīz beigsies, ja tauta to nepieļaus, un tad būs jāatmaksā viss sazagtais, kā tajā teicienā, ko… lasīt vēl »

prekariats
prekariats

Kompradoru buržuāzija piekopj antinacionālu – proimperiālistisku politiku un leģitīmām (nepilnības vēlēšanu tiesībās) un neleģitīmām (mafiozās struktūras un organizētā noziedzība) metodēm tiecas uz varas pārņemšanu valstī visos līmeņos.”
Kompradoriski – oligarhiskais režīms tiecas pārņemt savā kontrolē spēka struktūras un tiesu sistēmu, rada valsts vajadzībām neadekvātu birokrātisko aparātu, kura ierēdņi ir ļoti labi apmaksāti – faktiski tiek izveidota specifiska materiālās un morālās stimulēšanas sistēma, kas liek ierēdņiem pieņemt lēmumus režīma interesēs, lai, izpatīkot saimniekiem, saņemtu materiālus labumus un virzību pa karjeras kāpnēm atkarībā no lojalitātes saimniekiem. Kā viens no papildus ienākumu avotiem režīma algotajiem ierēdņiem šādu režīmu apstākļos ir kukuļņemšana

goldschmit
goldschmit

kleptokratiski – kleptokrātisks kompradors prekariata politiski koruptivais genocidalais rezims