Lemjot par “lokdaunu”, politiķi domāja nevis par cilvēku dzīvību, bet par savu elektorātu, norāda ārsts

Kariņa valdības sēde

Būtu nepieciešams pastiprināt ierobežojumus arī pēc 15. novembra, jo situācija ar Covid-19 joprojām ir smaga, taču, visticamāk, tas nenotiks, jo politiķi šādai rīcībai nav gatavi, svētdien TV3 raidījumā “Nekā personīga” sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības speciālās brigādes ārsts un Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) bijušais viceprezidents Roberts Fūrmanis.

“Situācija patlaban ir nemainīgi smaga, pēc būtības esam iegājuši tādā kā plato fāzē, turpinām saņemt smagus pacientus. Mēs redzam, ka pa pilsētu braukā speciālos tērpos saģērbušies Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi un darbs joprojām ir smags. Covid-19 pozitīvo pacientu skaits joprojām ir liels,” intervijā norādīja Fūrmanis.

Ārsts uzskata, ka stingrā mājsēde jeb tā dēvētais lokdauns 21. oktobrī tika pieņemta novēloti.

“Politiķi vairāk domāja par elektorātu, nekā par cilvēku dzīvību. Bija vairākkārtēji apgalvojumi, kā mēs to varēsim paskaidrot elektorātam, arī pats premjers pauda, kā mūs vērtēs 2022. gada Saeimas vēlēšanās un vai mēs vispār varēsim tajās kandidēt. Šādas sarunas notika sanāksmēs aiz slēgtām durvīm,” skaidroja R. Fūmanis.

“Sarunas bija garas, arī brīžiem bezjēdzīgas, brīžiem sarunas gāja riņķi par vienu un to pašu un varēja redzēt, ka politiķi sevi ir izsmēluši un ka viņi nespēj objektīvi skatīties uz situāciju,” teica bijušais LĀB viceprezidents.

Viņš pieļāva, ka politiķi nebūs gatavi stingriem ierobežojumiem arī pēc 15. novembra, lai gan tie būtu nepieciešami.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV3 raidījums “Nekā Personīga”

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
circenis
circenis

ir visnotaļ jauki brīnīties par saslimstības pieaugumu, mērķtiecīgi, ar dažādām noziedzīgām metodēm un manipulējot ar TV avīm, palielinot “”izredzēti” apkārtvazājošos “pasargāto” vīrusa nēsātāju/izplatītāju daudzumu, kas paši dēļ sačakarētās imūnsistēmas aizvien biežāk kļūst par t.s. slimības upuriem – ir bīstami paši sev un apkārtējiem. Un būs vēl sliktāk – skatiet duršanās pirmrindnieku valstu pieredzi un mācieties! Bet labais stils ir fonā visu vainu uzvelt psihozei nepakļautiem cilvēkiem. “Pasargātie”, jūs visi esat slimi! Kurš reāli, kurš virtuāli, bet jums visiem ir modernās slimības pamatsimptoms – ožas zudums – jūs nejūtat s..du smaku no saviem televīzoriem.

esunes
esunes

Izskatās, ka circenis ir palaidis garām visu bioloģijas kursu.
Acīmredzami novājinātas zināšanas par imūnsistēmas darbību un esību. Iespējams, ka pie vainas ir vīruss

juaņa
juaņa

Baigais atklājums. Politiķiem vienīgā vērtība uz pasaules ir viņa reitings un balsu skaits, viss cits grabažas.

Fūrman, nejaucies polītikā !
Fūrman, nejaucies polītikā !

Tavs darbs ir rūpēties par cilvēku veselību.