Lembergs: Ķengāja aizmuguriski, jo no klātienes ķengāšanas Strautmane, Tomsons, Jansone un Domburs paniski baidās

mikrofons

Aivars Lembergs*

Šī gada 22. septembrī politiķim Aivaram Lembergam tika veltīts raidījums “Krustpunktā” apmēram 50 minūšu garumā, kurā politiķis Aivars Lembergs tika pieminēts tikai 17 reizes. Varēja vairāk, bet kā ir, tā ir. Tas nav daudz. Daudz būtu, ja Aivars Lembergs būtu pieminēts vairāk par 100 reizēm.

Protams, “Latvijas Radio” raidījumā tika demonstrēta domu un viedokļu daudzveidība, jo visiem dalībniekiem bija viens, pareizais viedoklis. A.Lembergu ķengāja aizmuguriski, jo no klātienes ķengāšanas žurnālisti Māra Jansone, Jānis Domburs, Aidis Tomsons, Baiba Strautmane, Raivis Vilūns paniski baidās.

Šie tā saucamie žurnālisti, dreb, kā apšu lapas no Aivara Lemberga argumentētā viedokļa, jo viņi ir pārliecināti, ka manis pieminētie “žurnālisti” Lembergam klātesot izskatīsies nožēlojami.

Uzdodu arī turpmāk valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Latvijas Radio” nekādā gadījumā neaicināt citādi domājošos, tai skaitā Aivaru Lembergu, uz valdības radio raidījumiem. Ar to valdības radio demonstrēs izcilu demokrātijas paraugstundu.

* partijas “Latvijai un Ventspilij” valdes priekšsēdētājs un Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes deputāts, 24 gadus politiski vajātais

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ruksis
ruksis

Lembergs ir viena veca ķenga kam sen vajadzēja būt aiz restēm.

RPal
RPal

K’ap’ec tikai Lembergu aiz restēm? Patin “lentu”atpakaļ – Vai nebija trīs AAA, kuri saimniekoja Latvijā, kā pa savu ķešu?

Restart
Restart

Laikam Aivaram kāds paasinājums pirms sprieduma.

Jefiņš
Jefiņš

Pundurnapoleons ar pundurpapagaiļa smadzeņēm un krāsojumu izmanto savas pļāpāšanas iemaņas.

Pateicīgā latvāņu nācija
Pateicīgā latvāņu nācija

Normāli Latkrievijas žurnanālisti.

Dina
Dina

Dombur , nemīz , uzaicini Lemberga k-gu uz Kas notiek Latvijā ( Ventspilī)