Latvijas tautas apvienošanai Šlesers ņemšot talkā Ušakovu

Šlesers

Bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs ir īstais politiķis, kurš palīdzēs apvienot Latvijas tautu, savā “Facebook” kontā paziņoja partijas “Latvija pirmajā vietā” līderis Ainārs Šlesers, vēsta jauns.lv.

Šlesers uzskata, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijas krievu tautības pilsoņi un nepilsoņi ir sašķēlušies, tādēļ jārīkojas, lai Latvijas krievi kļūtu par Latvijas patriotiem, un nevienu no viņiem “nedrīkst atdot [Krievijas prezidentam Vladimiram] Putinam un Krievijai!”

Viņaprāt, Latvijas varas vīri runā tikai par latviešiem, bet jāapvieno visas tautas. Ušakovu kā tautu apvienot spējīgu politiķi nosaucis tādēļ, ka viņu pazīst un zina, ka “viņš ir Latvijas patriots, kuram Latvija ir dzimtene, kuru viņš mīl”.

Dārgie mani atbalstītāji un pretinieki❗️ Vakar soctīklos tika sacelta ažiotāža pēc mana ieraksta, ka Nils Ušakovs varētu…

Posted by Ainārs Šlesers on Otrdiena, 2023. gada 3. janvāris

Šlesers, kurš savulaik bija gan ekonomikas, gan satiksmes ministrs, politikā ienāca 1998. gadā ar jaunizveidoto Jauno partiju, pēc tam darbojoties vairākās citās partijās. 2005. gadā bija viens no galvenajām iesaistītajām personām “Jūrmalgeitas” kukuļošanas skandālā, bet 2022. gadā KNAB uzsāka pārbaudi par publiskajā telpā izskanējušo informāciju, ka Putins ar uzņēmuma “Rosņeftj” starpniecību Šleseram, līdzās citiem Rietumvalstu politiķiem, ik gadu esot izmaksājis 1,5-2 miljonus eiro gadā.

Ušakovs gandrīz 10 gadus bija Rīgas domes priekšsēdētājs. 2011. gadā atbalstīja kampaņu par valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai. 2019. gada 5. aprīlī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce atstādināja Ušakovu no Rīgas domes priekšsēdētāja amata par “sistemātisku, bezkaunīgu likumu pārkāpšanu”, vadot pašvaldības darbu.

2019. gada 30. janvārī KNAB veica kratīšanu viņa kabinetā un dzīvesvietā. Ušakova kabinetā tika atrasta slēpta videoierakstīšanas ierīce, kas fiziskām personām ir aizliegts, taču tā kā Ušakovs tobrīd bija Eiropas Parlamenta deputāts, EP komitejā bija jālemj par viņa imunitātes atcelšanu. 2021. gada 11. novembrī Eiropas Parlaments atcēla viņa deputāta imunitāti. 2022. gada 21. decembrī Rīgas pilsētas tiesa pirmajā instancē Ušakovu attaisnoja.

2020. gadā Ušakovs pievienojās lielākajai eiroparlamentāriešu starpgrupai, kura cīnās par seksuālo minoritāšu tiesībām. Kā norādīts starpgrupas oficiālajā interneta vietnē, tās biedri strādā lesbiešu, geju, biseksuāļu, transpersonu un starpdzimumu pārstāvju tiesību aizstāvībai Eiropas Parlamentā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: jauns.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
sirmais
sirmais

Ievēlējāt lielāko kretīnu, tagad priecājieties!

Dina
Dina

Laba ideja , jo Ēlertes integrācijas plăni izgāzušies !

Aigars
Aigars

Nu blin..kkas debīls

ruksis
ruksis

Izskatās ka tas Ainārs ir bāzis purnu kur nevajag. (Laikam Ušakovam.)

Viltus pravietis
Viltus pravietis

Pirms ķeries pie tautu apvienošanas, noskujies un nodzen bārdu! Kā tu tik nesakopts nodarbosies ar sakopšanas lietām. Vienreiz jau biji tandēmā ar Naš Ņil, ko tad labu Latvijai izdarīji, tikai apmierināji savu neremdināmo apetīti!

sliņķis
sliņķis

Liels smirdīgs klucis tiek likts uz tavu prasību noskūt bārdu. Pirmkārt, tautu apvienošana nemaz netiek plānota. Otrkārt, tas viss tikai tādēļ, lai censtos nozvejot papildu balsis, tad varu un, re ku īstais mērķis, tikt pie siles un valsts naudas!!

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Tautu apvienošana netiek plānota? Tautu apvienošana politiski un juridiski jau ir noticis fakts. Izlasi “Latviešu vēsturisko zemju likumu” par latviešu nāciju.

Beidz
Beidz

Lewit ir vēl trakāk apaudzis !

yes
yes

Latvijas tautas Šlesera izpratnē ir padomju tauta.

Sarmīte Galerte
Sarmīte Galerte

Tak ano i jestj. Ainars prav

Kārlis
Kārlis

Latvijas salašņas !

Nu un
Nu un

Nu tad tik stāstiet – kā jūs to darīsiet. Gribu ieņirgt.

Apinis
Apinis

Ušakovs Xhamster.com ārštata operātors.

Putins
Putins

Protams, Šleseram tajsnība. Pamatnācija ir jâapvieno.

Andrejs Upīts
Andrejs Upīts

Nebrīnīšos, ja Latkrieviju nākošā levita termiņa laikā pievienos vai nu Krievijai vai Baltkrievijai