Kriminālprocesā lūdz vērtēt Grevcovas izteikumus par Latvijas okupāciju

Glorija Grevcova

Plašu rezonansi atkal ir izpelnījušies par nepatiesu ziņu sniegšanu Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) apsūdzētās Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas (“Stabilitātāte!”) izteikumi, kuros viņa, viesojoties Latvijas Okupācijas muzejā, noliedz Latvijas okupāciju.

Saeimas deputāts Edmunds Jurēvics (“Jaunā Vienotība”) saistībā ar šiem izteikumiem lūdzis prokuratūru sākt kriminālprocesu.

Pagājušajā svētdienā, 22. janvārī, pēc Latvijas Okupācijas muzeja apmeklējuma deputāte Grevcova sociālās saziņas tīklā “TikTok” publicēja video, kurā stāstīja, ka atrodas “tā saucamajā Okupācijas muzejā”. Tāpat viņa uzsvēra, ka muzejā fakts pēc fakta nesakrīt, tostarp pats muzeja gids deputātei esot stāstījis savu “paralēlo, izdomāto vēsturi”, kā viņa to uzsvēra savā video.

“Atgādināšu – muzeja nosaukums ir Okupācijas muzejs. Lūk, tā arī dzīvojam. Apskatījām visus eksponātus, un sapratām – re, kā mūs muļķo, kā mūs muļķo…

Ja es jau agrāk domāju, ka pie mums ir propaganda, tad, izejot cauri šim muzejam, tu saproti, kas tas ir – īsta propaganda,” savā video pauda Grevcova.

Saeimas deputāts Jurēvics tviterī nosodījis Grevcovas izteikumus, saucot tos par nepieņemamiem. Deputāts vērsies prokuratūrā ar iesniegumu, lūdzot kriminālprocesā vērtēt, vai publiskotajā materiālā nav saskatāmi Krimināllikuma pārkāpumi, proti, nozieguma pret mieru un kara attaisnošanas pazīmes.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
antons
antons

Viņa ir vienkārši dīvaina meitene. Māsa teica, ka vinņa tur strādājusi gaterī, krāmējusi dēļus, bet tad pieprasījusi, lai iedod viņai izziņu, ka bijusi priekšniece. Nav koviņu ņemt galvā.

Ēriks
Ēriks

Okupantu dzemdētā samazga ievēlēta Saeimā, melojot, ka ieguvusi augstāko izglītību. Šī samazga apgalvo, ka nekāda Latvijas okupācija nav bijsi.

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Kad tiks sodīta linda abu meri par bezkaunīgo sava hahaļa partijas reklamēšanu pa valsts naudu? Absolūta necieņa pret nodokļu maksātājiem

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Tikai mēslu mēsls var rakstīt šādu komentāru !!!

Atkarību psihologs
Atkarību psihologs

Kurš normāls cilvēks seko tiktokā glorijai? Tas tápat kā pa kluso skatīties pornofilmas.

Padomiņš
Padomiņš

Gudra viņa nav. Nav sapratusi, ka pievienojoties sorosītiem viņa būtu atradusi savu otru pusīti. Pievienojies Nilam Muižniekam nevis Rosļikovam, Glorija. Tā ātrāk izdosies likvidē latviešu valsti.

skaidrībai
skaidrībai

Viņa neko nesaprot! Tagad Latviju ir okupējuši NATOveči!

1984
1984

Krieviskā domāšana.

komisārs Šlesers
komisārs Šlesers

Zviedru bankas okupējušas Latviju. Boltik internešnl bankai izdauzīja logus 90 desmito gadu stilā. Es tagad pratināšu Jurašu, lai atdod 500 štukas, kuras nolaupīja Guseļņikovam. Aizkraukles banka man maksā. Es ar Laksu noprivatizëjām Krājbanku, bet Godmanis ar stulbeni Bondaru visu salaida tūtē. Uztaisījām Latvijas pasta banku, bet mišku iesēdināja. Karoče, viss dimbā. Rietumu banka jau kā brūnais peld pa ūdens virsu. Levitam visi gali Luksemburgā. Putinam pofig.

Indulis
Indulis

Glorija tāda nestabila izskatās.