KPV LV mainīs nosaukumu, lai vairs neviens partiju nesaistītu ar Kaimiņu vai Gobzemu

Atis Zakatistovs

Partijas “KPV LV” valde pirmdien pieņēma lēmumu uzsākt darbu pie jaunas partijas nosaukuma un identitātes izstrādes, teikts partijas paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Šāds lēmums pieņemts, balstoties uz partijas jaunajām vērtībām un ar mērķi spert pēdējo soli, lai pilnībā noslēgtu partijas saistību ar tās agrākajiem partijas līderiem Artusu Kaimiņu un Aldi Gobzemu, kas vairs nav partijā, teikts paziņojumā.

Atis Zakatistovs, “KPV LV” priekšsēdētājs: “Partijas kopsapulce iezīmēja jaunu virzienu partijas tālākai attīstībai, noslēdzot tās vēsturē nozīmīgu attīstības posmu. Partijā jau pirms kāda laika sācies pārmaiņu process ar jaunām vērtībām un ideoloģiskiem virzieniem, tāpēc pieņemts atbildīgs lēmums par partijas nosaukuma un identitātes izstrādi. Var teikt, ka tiks pāršķirta jauna lapa, kuras uzdevums būs mainīt partiju tās pamatos, atbilstoši tādām vērtībām kā ekonomiskā attīstība, drošība un taisnīguma nodrošināšana.”

Ar jauno zīmolu sabiedrība tiks iepazīstināta trīs mēnešu laikā. Pārmaiņas partijā notiks pakāpeniski, bet tas būs nozīmīgs process, lai sasniegtu mērķi – stiprināt partiju reģionos un veidot jaunas reģionālās nodaļas.

Kā zināms, Aldis Gobzems tika izslēgts no partijas 2019. gada februārī, bet Artuss Kaimiņš partiju pameta šī gada februārī.

Šobrīd partijas valdē ir deviņi cilvēki. Par partijas priekšsēdētāju tika iecelts Atis Zakatistovs, bet par pārējiem valdes locekļiem tika izvēlēti  ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs, Saeimas Tautsaimniecības komisijas vadītājs Ralfs Nemiro, labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas frakcijas vadītāja vietnieks Ēriks Pucens, Saeimas OIK parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāja Ieva Krapāne, Nodokļu apakškomisijas vadītāja Iveta Benhena – Bēkena, kā arī Alojas novada domes deputāts Māris Možvillo un Jelgavas pilsētas domes deputāts Lauris Zīverts.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vilks
Vilks

Nu nekas jau nevar izmainīt to .kabijāt visi vienā ķēdītē, draudzīgi.Gan ja pats Kaimiņš un Gobzems jums to izdevīgā brīdī atgādinās.Par nebijušu to nepadarīsi.Šis slogs būs vien tik jānes.Īstenībā arī variet saukties par eņģeļu partiju,bet tas ko cilvēki par jums domā neizmainīt nekad.

hej
hej

Zakatistov, pauts. Kolimā uz nārām busi turpat vien blakus nīstajam Kaimiņam. Un vēl dažiem “biedriem” 😆😆😆😆😆