“KPV.LV” kopsapulcē, klātesot iekšlietu ministram, nozog balsošanas urnu

Bijušais Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens

Partijas “KPV LV” atkārtotā (pirmā nenotika kvoruma trūkuma dēļ) kopsapulce šodien noritējusi spraigā gaisotnē.

Daudzi sanākušie gan neapmierināti kurnēja pusbalsī, gan skaļi pauda vilšanos par partijas nostādņu maiņu, kā arī izteica neapmierinātību par partijas dibinātāja Artusa Kaimiņa atstumšanu no partijas vadības.

Četri sapulces dalībnieki debašu laikā pat uzrakstīja iesniegumu par izstāšanos no partijas.

“Šodien šī sapulce nav leģitīma, to mēs apstrīdēsim KNAB un Satversmes tiesā. Viss, ko lemj, nav leģitīms un nav spēkā,” teica partijas biedre un juriste Rita Dindune,,

Sapulces vadītāji šos aizrādījumus ignorēja. Tika mainīti gan partijas statūti, gan ievēlēta jauna valde, gan partijas valdes priekšsēdētājs – Atis Zakatistovs (par to vairāk ŠEIT).

Daudziem pret to bija iebildumi. “Viss ir izjucis. Ja cilvēkiem galīgi nav kauna tā kā Zakatistovam – noniecināt partijas dibinātāju, jo es arī esmu partijas dibinātāja, es viņam nu pat pateicu – vajadzēja ciest kā zobu sāpes, ja kaut kas nepatika, bet ne jau iesēsties viņa krēslā. Nekas te vairs nevar notikt, tādas lietas nepiedod,” sacīja ”KPV LV” biedre Anita Ronis.

Neiztika arī bez mistikas – neizskaidrojamā veidā tika pirms balsošanas tika konstatēts, ka ir nozagta iepriekš sagatavotā balsošanas urna un balsojuma biļeteni bija jāmet tukšā papīra kastē ar izurbinātu caurumu.

Interesanti, ka telpā, no kuras urna mistiskā veidā bija nozagta, atradās par drošību valstī atbildīgā amatpersona – iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
polš ribās
polš ribās

un nekas… pilnīgi nekas…Nasing special

Juris
Juris

Kur četri latvieši, tur piecas partijas. TIKAI PIETRŪKST VIENA KAROGNESĒJA. PATI CERĪGĀKĀ laikam izzudīs, kā šīs ziemas sniegs.

Stienis
Stienis

Cerīgākā..??? :))))))))))

Ramona
Ramona

Vai ar tām tumšām , lielām brillēm nebija Artuss , kas aiznesa urnu ?