Klusuma kabīnes un divi padomnieki izpilddirektoram ar algu 3200 EUR katram – Rīgas domē iecerēti budžeta grozījumi

Rīgas domes deputāts Juris Radzevičs “Facebook” dalījies ar Rīgas domes iecerēm, kas paredz vairākas savdabīgas nodokļu maksātāju naudas tērēšanas opcijas, piemēram, klusuma kabīņu izveidošana – iecerēts ierīkot tās gan vienvietīgas, gan četrvietīgas, kā arī divu padomnieku algošana izpilddirektoram, katram no viņiem paredzot 3200 EUR atalgojumu mēnesī.

“Rīgas dome piedāvā grozīt 2022.gada budžetu, paredzot izpilddirektoram divus padomniekus ar atalgojumu 3200 eiro katram – klimatneitralitātes jautājumos un Dziesmu svētku jautājumā.

Starp oriģinālām lietām ir klusuma kabīnes par 26 tūkstošiem, komandējumiem papildus 15 tūkstoši, komunikācijas kampaņai, lai iesaistītu iedzīvotājus sniega tīrīšanā 20 tūkstoši eiro, ”

vēsta Jura Radzeviča ieraksts “Facebook”.

Kopumā plānotas trīs jaunas amata vietas: padomnieks klimatneitralitātes jautājumos (atalgojums 3200 eiro), padomnieks Dziesmu svētku jautājumā (atalgojums 3200 eiro) un projektu vadītājs Komunikācijas pārvaldē (atalgojums 1500 eiro), secināms no J.Radzeviča ieraksta “Facebook”.

Rīgas dome piedāva grozīt 2022.gada budžetu, paredzot izpilddirektoram 2 padomniekus ar atalgojumu 3200 eiro katram -…

Posted by Juris Radzevičs on Piektdiena, 2022. gada 21. Oktobris

Kā zināms, Rīgas dome vasarā noslēdza līgumu ar kādreizējo Vakcinācijas projekta biroja vadītāju Evu Juhņēviču , iesaistot viņu nākamvasar gaidāmo svētku gatavošanā: Juhņēviča atkal rīkos Dziesmusvētkus – Puaro.lv .

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jānis
Jānis

Izrādās , ka Ušakova laiki bija tikai ziediņi !

LTV
LTV

Šitie veiklie zēni ”samainīja” skolnieku brīvpusdienas pret mazgātiem stabiņiem rīgas ielās