Ķirsis meklē atbildīgo par Slokas ielas pagaidu asfalta ieklāšanu pirms skriešanas čempionāta; Staķis pārliecināts, ka mērs visu zinājis

Svētdien Rīgā notika Pasaules skriešanas čempionāts, kurā dalību bija pieteikuši daudz ārzemju skrējēju. Taču, kā zināms, galvaspilsētas ielu remonts ir kā nebeidzams stāsts, un arī Slokas iela, kas bija ietverta skriešanas maršrutā, nebija izņēmums.

Tuvojoties nedēļas nogales vērienīgajam pasākumam, ļaudis sociālajos tīklos izteica savas bažas, ka Rīga nav gatava uzņemt skrējējus. Iedzīvotāji publicēja fotogrāfijas, kurās skaidri redzams, ka Slokas ielā remontdarbi norit pilnā sparā un nekas neliecina, ka drīzumā tur varētu skriet simtiem sportistu.

Rīgas domē čempionāta rīkotājiem tika apsolīts, ka līdz skrējiena sākumam tiks uzlikts asfalts, un tas tika izdarīts.

Taču izrādījies, ka tas ir pagaidu asfalts, kas tiks uzlauzts, lai varētu pabeigt Slokas ielas remontu. Tātad, lieki iztērēta nauda (no nodokļu maksātāju maciņiem). Un pilsētas galvenajai amatpersonai – Rīgas mēram Vilnim Ķirsim (JV), kā atklājies, nekas par to neesot bijis zināms.

Vai tiešām mēram tas nebija zināms? Arī bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (P) tam nespēj noticēt:

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Uldis
Uldis

Latvijā būtu jārīko Pasaules Daiļdirsēju Čempionāts. Nu kā var tā melot aci nepamirkšķinot?

Zavhozs sapņotājs
Zavhozs sapņotājs

Nu ko zēni, būs vai nebūs ierakstīta telefona saruna? Ļoti izskatās pēc klasiskas podstavas. Parasti karma šādus viltniekus piemeklē ātrāk vai vēlāk.

nu nu
nu nu

TO, KA KIRSIS NEZINĀJA, ES SAPROTU, BET LANGE GAN VARĒJA ZINĀT.

Jefiņš
Jefiņš

Ķirsis ar putām uz lūpām klāstīja, ka maģistrālās ielas ir bez bedrēm, bet tieši uz tādas pats bedrē sasitu riteņe disku un riepu. Par satiksmes organizāciju viņš arī samelojās. Te nu ir dias versijas – vai nu viņš ir pavāji izglītots, ar mazu praksi un neapjēdz, ka neko kārtīgi ne prot ne zina vai viņš ir rūdīts JV atbalstīts intrigants, shēmotājs ar mantiskām interesēm. Vienā gadījumā viņam nav izdevīgi zināt, bet otrā gadījumā tāds vispār neko nezina.