Ķirsis apgalvo, ka PROGRESĪVIE domē iekļuvuši pateicoties apšaubāmam finansējumam

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV)

Rīgas domes sēdē trešdien, kurā tā arī netika pieņemts lēmums
par komisijas izveidi 7 miljonu izšķērdēšanas izmeklēšanai Satiksmes departamentā, jo Rīgas mērs Mārtiņš Staķis to pārtrauca, pārmetumi lidoja visos virzienos.

Deputātiem iekarstot, Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis, kuru PROGRESĪVO locekle Selma Levrence tvītā vaino “sava čoma” – atstādinātā RD Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītāja Jāņa Vaivoda piesegšanā, bet partijas RD frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs – liela mēroga korupcijas piesegšanā, savukārt izteicās, ka paši PROGRESĪVIE Rīgas domē iekļuvuši, pateicoties aizdomīgam finansējumam:

Kā zināms, pēc trauksmes cēlēja ziņojuma par iespējamiem pārkāpumiem ceļu remontu organizēšanā Rīgā domē plānoja sākt disciplināro izmeklēšanu. Savukārt Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis (“Jaunā Vienotība”) pārmetumus uzskata par nepamatotiem un prasa atstādināt pilsētas izpilddirektoru Jāni Langi no disciplinārlietas izmeklēšanas.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
izglītības ministre Čukča
izglītības ministre Čukča

Kāds nezina, kas tas par karogu aiz Selmas vārda? Tas piektais. LV, UKR, EU, LGBT un ?

vilnas izmešana
vilnas izmešana

Politika latviešu gaumē.

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Diez vai progresīvajos ir kaut viens latvietis

aita
aita

Tie progresē uz cccp?

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Beidzot kādam pieleca, ka rietumu banka ir Krievijas banka? Šito Ķirsi ātri jāizolē. Savādā drīz vēl var kāds sākt domāt ar savu galvu.