Kārtējo reizi nomainīta “KPV LV” valde

Uzņēmumu reģistrs (UR) atkal reģistrējis citu politiskā spēka “KPV LV” valdi – tajā atkārtoti atgriezušies pie varas esošie politiķi, liecina “Lursoft” datubāze.

Saskaņā ar “Lursoft” datiem, no 1.aprīļa politiskā spēka valdē ir labklājības ministre Ramona Petraviča, Saeimas deputāti Ēriks Pucens, Māris Možvillo, Ieva Krapāne, kā arī Jurģis Miezainis un Krists Bergans-Berģis.

Savukārt valdes locekļu statusu ir zaudējuši Toms Andersons, Artūrs Vējš, Miks Vizbulis, Elita Lazda, Agnese Zaļakmentiņa un Raimonds Nipers.

Kā zināms, “KPV LV” iekšienē starp pagājušā gada 6.decembrī ievēlēto valdi no vienas puses un pie varas valstī esošajiem “KPV LV” politiķiem no otras puses bija raisījušās domstarpības. UR vispirms reģistrēja 6.decembra valdi, tad 12.decembrī ievēlēto valdi, līdz ar to 6.decembra valde zaudēja savas pilnvaras, bet tad atkal pie teikšanas nonāca 6.decembra valde.

Tagad atkal situācija ir mainījusies un partijas valdes sastāvā ir tie paši valdošās koalīcijas politiķi, kas tika ievēlēti valdē 12.decembrī, proti, Petraviča, Pucens, Možvillo un Krapāne, kā arī vēlāk partijas valdē nonākušais Jurģis Miezainis un Krists Bergans-Berģis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
daina
daina

Vēži pa kulīti tir grūstās…. lai tikai tā dailes ministre petraviča paliek kā valdības seja un rupors

Lamata
Lamata

Lai vingrinās. Vēlāk izšķīdīs , pievienojoties koalīcijā esošajām partijām. Katrs savai.

Stienis
Stienis

Un atradīsies muļķi, kas turpinās balsot par šiem KPV un citiem šīs valdības politiskajiem klauniem.