Kariņš sācis darbu starptautiskā stratēģiskās komunikācijas aģentūrā, kas nodarbojas ar krīžu, reputācijas un pārmaiņu vadības jautājumiem

Bijušais Latvijas premjerministrs Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”) pēc Saeimas deputāta mandāta nolikšanas sācis darbu starptautiskajā stratēģiskās komunikācijas aģentūrā “Kreab”, vēsta izdevums “Politico”.

“Politico” raksta, ka Kariņš sācis darbu “Kreab” 1. septembrī. Kā vecākais padomnieks viņš konsultēs klientus ģeopolitikas, Eiropas Savienības (ES) politikas un citos politikas jautājumos. 

Aģentūras “Kreab” mājaslapā vēstīts, ka uzņēmums sniedz biznesa un komunikācijas konsultācijas visā pasaulē. Aģentūrai ir biroji Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āfrikā, Eiropā un arī Āzijā, raksta lsm.lv.

“Vadoties pēc savas pieredzes, mēs pārvaldām sarežģītus un sensitīvus uzdevumus, kas ietver krīžu, reputācijas jautājumu un pārmaiņu vadību. Mūsu konsultanti ir korporatīvās komunikācijas, finanšu komunikācijas un sabiedrisko lietu speciālisti ar pierādītu pieredzi šo trīs nozaru integrēšanā,” teikts “Kreab” mājaslapā.

Avots: lsm.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments