Kāpēc priekšvēlēšanu debatēs nepiedalās “Jaunās Saskaņas” mēra kandidāte Tatjana Kargina

Tatjana Kargina

Laiks pirms Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām ir saspringts ne tikai rīdziniekiem, kuriem jāizvēlas vispiemērotākais galvaspilsētas saimnieks no vēlēšanām pieteiktajiem 15 partiju sarakstiem, bet, nenoliedzami, arī potenciālajiem Rīgas mēra kandidātiem, piedaloties TV debatēs, pozējot ratiņkrēslā (JKP saraksta lokomotīve Linda Ozola), guļoties zārkā (Ieva Brante no Latvijas Reģionu Apvienības) vai solot ķīseļa upes debesmannas krastos pilsētas ielās notvertiem iedzīvotājiem.

Taču it nekur nav manāma politisko partiju apvienības “Jaunā Saskaņa” mēra kandidāte Tatjana Kargina. Iemesli tam, protams, var būt dažādi – sak’, ko nu tur daudz solīt, kad tiks amatā, tad darba spars un pareizie lēmumi būs redzami. Tomēr kāds diezgan pasen filmēts TV24 raidījuma “Gatavo kopā ar Roberto Meloni” fragments dod iemeslu domāt, ka iegansts klusēšanai varētu būt arī, maigi izsakoties, trūcīgās valsts valodas zināšanas.

“Jaunā Saskaņa” paziņojumā norāda, ka ir gatava uzņemties Rīgas vadību krīzes situācijā un par prioritāti izvirza sociālos jautājumus, medicīnu un mazos un vidējos uzņēmējus. Interesanti, kādā veidā Kargina, ja tiktu ievēlēta, krīzes situācijā sazinātos ar iedzīvotājiem?

Diemžēl, publiski pieejamās ziņas par šo Rīgas mēra amata kandidāti ir tik trūcīgas, ka pagaidām Puaro.lv sadaļas “Who is Who” anketā nekā cita, izņemot dzimšanas gadu un izglītību (1989.gadā absolvēta Latvijas Universitātes juridiskā fakultāte), nav. Sabiedrībai Tatjana Kargina ir zināma vairāk saistībā ar bijušo vīru Valēriju Karginu – vienu no Parex bankas īpašniekiem. Šobrīd Centrālās vēlēšanu komisijas interneta vietnē RD ārkārtas vēlēšanu kandidātu sarakstā Kargina ir norādījusi “amatu” – Jaunās Saskaņas Rīgas domes mēra kandidāts.

Interesanti, ka 2013.gadā Augstākā tiesa atzina par vainīgu krāpšanā un dokumentu viltošanā apsūdzēto bijušā AS Parex banka prezidenta Valērija Kargina šķirto sievu Tatjanu Karginu un viņas māti Elvīru Iņušovu (par to vairāk ŠEIT).

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš
Skolnieciņš

Parex banka nav aizmirsta. To cūcību tauta atcerēsies vienmēr. Paldies Karginu ģimenītei! Ar cieņu, Skolnieciņš (Skauģu Skauģis) ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-) #TrūcīgāStatuss #GMI #simtslatnieki

to nu gan ne
to nu gan ne

Zagļa Kargina izdrāztais matracis.

Igors
Igors

ne gramu nav sliktāka par tām jaunajām pašiedvesmas zinātniecēm citos sarakstos Sievietēm ir tiesības izpausties… vēlētājiem- kaut bišķi būt skaidrā vēlējot