Kalniete: Vienotība atrodas ļoti kritiskā joslā

Vienotība

Partija “Vienotība” pašlaik atrodas ļoti kritiskā joslā, un, vērtējot tās nākotni, ļoti svarīgi būs pašvaldību vēlēšanu rezultāti, pirmdien intervijā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” sacīja Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete (“Vienotība”).

Politiķe sacīja, ka pašvaldību vēlēšanu rezultāti būs ļoti svarīgi. “Un pēc tam partijai, tās vadībai un kodolam ir jāvērtē, kā un vai “Vienotība” turpina strādāt,” sacīja Kalniete.

Vērtējot politiskā spēka nākotni, viņa sacīja, ka partija atrodas ļoti kritiskā joslā. Lai no tās izķepurotos, situācija jāsaprot visiem partijas cilvēkiem.

Turklāt intensīvi jādomā par paaudžu maiņu, citādāk “iestāsies tukšumus, kuru aizpildīs nepieredzējuši cilvēki”. Viņa gan atzina, ka “vecā gvarde nevienā valstī nav gatava pakāpt malā”, taču viņa pati 2019.gadā beigs aktīvu politisko darbību.

“Viens no iemesliem – es uzskatu, ka Atmodas un tūlīt pēcatmodas paaudzei ir jāiet. Ir jauni apstākļi. Ir četrdesmitgadīgo paaudze, kas veidojušies kā personības pēc neatkarības atgūšanas, un viņiem ir pilnā mērā jāuzņemas atbildība,” sacīja Kalniete.

Kā zināms, partijas “Vienotība” reitings jau vairākus mēnešus nepārsniedz 5% līmeni.

 

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: LTV

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
nemec
nemec

sūds ar visu vienotību!LATVIJA ATRODAS KRITISKĀ JOSLĀ!

anija
anija

Paldies, sollim, sollim, sollim, sollim, trarara-rallallallaa! (Dziedat meldinja “Paldies latinjam”).

#mesdaritutapat
#mesdaritutapat

Liberastu, geju partija Vienot’iba kaa beglu cilvektirdzniecibas noziedzigaa biznesa popularizetaja un LV valsts nodeveja sen jau ir politisks liikis. Katram ir jaakaunas kas par to ir balsosjis.

cik gan zemu var krist sieviete
cik gan zemu var krist sieviete

To “ļoti kritisko joslu” var nosaukt arī savādāk, piemēram, pēdējā pietura pirms Vēstures Mēslaines.