Kaimiņš tiešraidē paziņo par lēmumu pamest paša dibināto «KPV LV»

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš “Delfi TV ar Jāni Domburu” tiešraidē paziņoja, ka ir nolēmis pamest paša dibināto partiju “KPV LV”.

Lai viņa paziņojums nešķistu tukši vārdi, politiķis raidījuma vadītājam pasniedza iesniegumu, kuru Domburs nolasīja DelfiTV skatītājiem.

Kaimiņš pieņēmis lēmumu izstāties no partijas un nolikt valdes priekšsēdētāja mandātu. Kritizējot partiju, Kaimiņš uzsvēra, ka vīlies tās darbībā, jo politiskais spēks vairs nepārstāvot tās vērtības, par ko viņš cīnījies. Deputāts vērsās arī pret partijas ministriem.

Kaimiņš norādīja, ka partijas biedriem nu ir nepieciešams izvērtēt, vai vērts palikt šādā politiskajā spēkā. Viņš arī atklāja, ka pēdējās dienās par izstāšanos no “KPV LV” izlēmuši vairāk nekā 30 cilvēki.

Partijā gan norāda, ka Kaimiņa iesniegums vēl nav saņemts.

KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens stāsta, ka Kaimiņš jau sen ir zaudējis partijas “KPV LV” biedru uzticību, tāpēc izstāšanās no politiskā spēka bija viņa vienīgā iespēja no situācijas “iziet ar sausām kājām”.

Pucens sacīja, ka Kaimiņš, neiesniedzot iesniegumu par izstāšanos no partijas, sestdien gaidāmajā politiskā spēka kongresā būtu sagaidījis daudzus “ļoti skarbus un asus vārdus” no partijas biedriem, kuri būtu rosinājuši balsot par viņa izslēgšanu no partijas.

“Tas, ka viņš iesniedza savu atlūgumu, ir gļēva rīcība un parāda, ka viņš nebija gatavs uzklausīt partijas biedru viedokli un paskatīties cilvēkiem acīs, kas reiz bija viņam noticējuši,” secinājis Pucens.

Deputāts uzskata, ka Kaimiņa “populistiskie uzbrukumi” “KPV LV” ministriem ir tikai atriebība par to, ka viņi jau no pirmsākumiem domāja ar savu galvu un nepakļāvās Kaimiņa diktātam.

Kaimiņš šī gada sākumā kopā ar kolēģi Aldi Blumbergu tika izslēgti no politiskā spēka Saeimas frakcijas, tās deputātiem akcentējot abu politiķu darbošanos pretrunā ar frakciju.

Sestdien gaidāms partijas “KPV LV” kongress, kurā plānots ievēlēt jaunu politiskā spēka valdi, kā arī tiek pieļauta iespēja mainīt tā nosaukumu.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vilks
Vilks

Pamet ne tikai partiju!Lasies kaut kur tālu,tālu.