Juris Pūce vadīs “Attīstībai/Par!” Saeimas frakciju

Juris Pūce

Turpmāk partiju apvienības “Attīstībai/Par!” (AP) Saeimas frakciju Saeimā vadīs bijušais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, pirmdien sēdē vienojās frakcijas deputāti.

Saskaņā ar deputātu lēmumu par apvienības frakcijas priekšsēdētāju kļūst Pūce, savukārt Vita Tērauda iecelta par priekšsēdētāja biedru. Arī Andris Skride turpinās pildīt priekšsēdētāja biedra amata pienākumus, “tā veidojot sabalansētu partiju pārstāvniecību apvienības Saeimas frakcijas vadībā”.

Līdz šim AP Saeimas frakcijas vadītāja bija Marija Golubeva, kas pagājušajā nedēļā tika apstiprināta iekšlietu ministres amatā un noliks savu deputātu mandātu uz ministra amata pildīšanas laiku.

“Mūsu frakcija ir un paliek konstruktīvs, uz sadarbību un rezultātiem orientēts koalīcijas partneris. Turpināsim strādāt, lai kopīgiem spēkiem efektīvi pārvarētu Covid-19 radīto krīzi, stabilizētu ekonomiku un atgrieztos normālā dzīvē,” komentēja Pūce.

Viņš Saeimā vada Administratīvi teritoriālās reformas komisiju, darbojas arī Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā un Eiropas lietu komisijā. Pūce ir bijis Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs un partijas “Latvijas attīstībai” valdes priekšsēdētājs. Pūcem ir pieredze un zināšanas ekonomikā, Latvijas Universitātē viņš studentiem pasniedz stratēģisko vadību.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kalašnikovs
kalašnikovs

Raikins par tādu teiktu -Murlo!