JKP valdē palicis tikai Gatis Eglītis

Gatis Eglītis

Par izmaiņas “JKP Jaunā konservatīvā partija” valdes sastāvā liecina informācija “Lursoft” datu bāzē. Šogad jūlijā partijas valdi atstāja Guna Švika, savukārt septembra sākumā – Guntis Rasims, Margarita Kolosova, Marija Balcere un Valters Bergs. Jānorāda, ka Marija Balcere, Valters Bergs un Margarita Kolosova partijas valdei bija pievienojušies vien šī gada sākumā.

 “Lursoft IT” izziņā esošie dati rāda, ka š.g. 19 septembrī “JKP Jaunā konservatīvā partija” valdi atstājis arī Andris Vītols. Tas, savukārt, nozīmē, ka

patlaban partijas valdē amatu ieņem vairs tikai viena persona – Gatis Eglītis. Viņš amatu partijas valdē ieņem kopš 2020. gada marta.

2014. gadā “JKP Jaunā konservatīvā partija” mainīja nosaukumu uz “Jaunā konservatīvā partija”, taču 2022. gada martā kļuva par partiju “Konservatīvie”. Ar šo nosaukumu politiskais spēks startēja arī 14. Saeimas vēlēšanās, kur ieguva 3,09% balsu, neiekļūstot nākamajā Saeimas sasaukumā. Lielāko vēlētāju atbalstu partija saņēmusi Vidzemē un Zemgalē. Pašreizējo nosaukumu partija ieguva aizvadītā gada decembrī.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

1 Comment
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
porolona zaldātiņš
porolona zaldātiņš
8 m. atpakaļ

Rubika ceļa mantinieks! Saputroti spriedumi un dezorientācija līdz galam – budžeta finansējuma protams. Pēc tam, kopā ar Eināru varēs blēt no politiskās vēstures komposta kaudzes.