“JKP” pametuši vēl divi biedri – viens no partijas dibinātājiem un valdes priekšsēdētāja vietnieks

JKP

“Jauno konservatīvo partiju” pametis viens no tās dibinātājiem – Valters Bergs, un partijas valdes priekšsēdētāja vietnieks Andris Vītols.

“Nevienam nav noslēpums, ka pēc neveiksmīgajām 14. Saeimas vēlēšanām daudzi partijas biedri un atbalstītāji ir pametuši partijas biedru rindas. Esmu daudz domājis, kas notika ar manu partiju. Uzskatu, ka problēma ir partijas varnešos, kā arī īstenotajā politikā, esot 13. Saeimā. Tieši partijas realizētās politikas dēļ Saeimā JKP zaudēja vēlētāju uzticību. Vai to ir iespējams atgūt? Es teiktu, ka nē. Šobrīd partijā jūtams tas, ka notiek varas uzurpēšana. Jautāsiet, kāds ir mērķis? Iespējams, ka nu vairs tikai valsts budžeta finansējums partijai,” sociālajā tīklā “Facebook” raksta Bergs.

Savukārt A. Vītols kā savas aiziešanas iemeslu no JKP min kādas vārdā nenosauktas grupas mēģinājumus uzurpēt varu. “Kāpēc es aizgāju no politiskās partijas? Viens no apsvērumiem ir tas, ka šobrīd partijā notiek mēģinājumi pārņemt politisko varu,” norāda Andris Vītols.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

5 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Singa
Singa
20 s. atpakaļ

Kārtējie lēkātāji.

Seniors
Seniors
21 s. atpakaļ

Visa vara jau sadalīta un pabiras maz kam ir vajadzīgas. Pabiras tiek taisītas no reālām personām, galvenokārt no dibinātājiem vai bijušiem vadītājiem. Kā parasti savas zāles nāk atpakaļ ar dubultu jaudu.

porolona zaldātiņš
porolona zaldātiņš
1 d. atpakaļ

Tik dezorientēta un agresīva politblice savā “kosmiskumā” spēja līdzināties tikai ar Jauno laiku, kas braši zvērēja baznīcā, prasīja miljonu līderim un, kā izrādās Titavprāt, stādīja sevi augstāk par likumiem. Šitie bija tik pārņemti ar sevi, ka aizmirsa ar ko politiķiem jānodarbojas – nespējot nokļūt valdības valdībā. Politfrīki visā frīkībā!

Vitālijs
Vitālijs
1 d. atpakaļ

Tāds afērists, ka V.Marjuničs vēl japameklē!

Novērot.
Novērot.
2 d. atpakaļ

Redzot kādi partija ir biedri, piemēram, Viktors Marjuničs utt. skaidrs, ka saprātīgam cilvēkam no turienes jāmūk.