Herisa: Mana prezidentūra nebūs Baidena prezidentūras turpinājums (intervijas VIDEO)

Kadrs no video

ASV demokrātu prezidenta amata kandidāte Kamala Herisa trešdien sniedza pirmo interviju konservatīvajam telekanālam “Fox News”, Herisai cita starpā norādot, ka viņas prezidentūra, gadījumā ja uzvarēs vēlēšanās, nebūs Džo Baidena prezidentūras turpinājums.

“Mana prezidentūra nebūs Džo Baidena prezidentūras turpinājums,” sacīja Baidena administrācijas viceprezidente.

Herisa norādīja, ka ieviesīs “svaigas un jaunas idejas”, un piebilda: “Es pārstāvu jaunu līderu paaudzi.”

Arī Baidens vēl otrdien bija norādījis, ka Herisa prezidenta amatā “iezīmēs savu ceļu”.

Interviju ar “Fox News” žurnālistu Bretu Bēru Herisa uzsāka ar asu uzbrukumu republikāņu kandidātam Donaldam Trampam par draudiem izmantot armiju pret iekšējiem ienaidniekiem.

“Viņš ir tas, kurš mēdz pazemot un noniecināt amerikāņu tautu. Viņš ir tas, kurš runā par “iekšējo ienaidnieku”,” sacīja Herisa.

Viens no spraigākajiem intervijas brīžiem bija tad, kad Bērs vaicāja Harisai par rekordlielo nelegālo imigrantu skaitu, kas Baidena administrācijas laikā ir šķērsojuši Meksikas robežu.

Tiesa, pēdējos mēnešos imigrantu skaits ir krasi samazinājies.

Herisa atbildēja, sakot, ka Baidena un Herisas administrācija bija ierosinājusi likumprojektu par lielāku robežas drošību, bet “Donalds Tramps [republikāņiem] lika to iznīcināt”.

Savukārt Tramps trešdien pamatā uz ASV latīņamerikāņu auditoriju orientētā telekanāla “Univision” ēterā atbildēja uz jautājumiem, ko viņam uzdeva Maiami Latīņamerikas izcelsmes vēlētāji.

Tramps atkārtoja uzbrukumus migrantiem, bez pierādījumiem apgalvojot, ka valstī ieplūst cilvēki no ārvalstu cietumiem un psihiatriskajiem slimnīcām.

Republikānis arī nosauca 2021.gada 6.janvāri, kad viņa atbalstītāji iebruka ASV Kapitolijā, par “mīlestības dienu” un vēlreiz apšaubīja klimata pārmaiņu esamību.

Kampaņa turpināsies ceturtdien, kad ēterā tiks pārraidīta jauna Trampa podkāsta intervija, bet Herisa dosies Viskonsinu – vienu no septiņiem svārstīgajiem štatiem, kas, pēc visa spriežot, būs izšķiroši vēlēšanu iznākumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

1 Comment
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
SDR
SDR
5 s. atpakaļ

Lasu šo “Herisa atbildēja, sakot, ka Baidena un Herisas administrācija bija ierosinājusi likumprojektu par lielāku robežas drošību, bet “Donalds Tramps [republikāņiem] lika to iznīcināt”” teikumu un domāju kaut ko nesaprotu, jaucu, vai arī Harisa intervijā sagroza faktus un melo. Tātad pēc Harisas teiktā sanāk ka nelegālie imigranti ieceļo dēļ Trampa. Bet es atceros ka tieši Tramps pēc 2016. gada vēlēšanām sāka būvēt milzīgu žogu uz Meksikas robežas. Vēl es atceros cik daudzi eksperti bija sašutuši par žogu uz robežas, ka tas esot Trampa populisms. Man tā liekas pat Latvijas medijos bija sašutuma raksti par to ka uz robežas būvē žogu,… lasīt vēl »