Golubeva nevarot komentēt, vai migranti izmitināti ekskluzīvos apstākļos Jūrmalā, jo ministrei tam nav laika – “bijusi Briselē”, skaidro padomniece Curiha

Marija Golubeva
Foto: Valsts kanceleja

“Pēc manā rīcībā esošās informācijas daudzi migranti ir izvietoti Iekšlietu ministrijas rehabilitācijas centrā Dzintaros. Ja mēs sagādājam ekskluzīvus apstākļus bēgļiem, iespējams, uz iekšlietu sistēmas darbinieku rēķina, tad, protams, daudzi gribēs pie mums ieviesties un dzīvot labos apstākļos,” TV24 raidījumā “Preses klubs” nesen sacīja bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece, piebilstot, ka šeit būtu nepieciešams šī brīža Iekšlietu ministres Marijas Golubevas (A/PAR) komentārs, vai tā patiešām ir taisnība.

Portāls jauns.lv vēsta, ka sazinājies ar ministres Golubevas padomnieci stratēģiskās komunikācijas jautājumos Lindu Curiku, lai noskaidrotu,
vai Golubeva Mūrnieces teikto var apstiprināt vai noliegt.

Curika portālam pavēstījusi, ka ministre nevarēs komentēt Mūrnieces izteikumus, jo „viņa pēdējās dienās ir bijusi Briselē iekšlietu ministru sanāksmē, un nedomāju, ka viņai ir bijis laiks iepazīties ar Mūrnieces kundzes izteikumiem”.

Savukārt Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Sabiedrisko attiecību vadītāja Madara Puķe Jauns.lv apliecinājusi, ka bijusī iekšlietu ministre

Mūrniece nav melojusi par migrantu izmitināšanu Dzintaros.

„Iekšlietu ministrijas pārraudzībā esošajās veselības un sporta centra nodaļas „Dzintari” telpās šobrīd izmitināti 46 patvēruma meklētāji, no kuriem vairums ir no Baltkrievijas un Afganistānas.”

Rehabilitācijas centra „Dzintari” telpas līdz pēdējai iespējai ir pārpildījuši migranti, jo tas paredzēts tikai 30 rehabilitācijas pakalpojumu saņēmējiem. Tātad, tur ir par 16 cilvēkiem vairāk, nekā paredzēts, un tā telpas vairs nav pieejamas iekšlietu sistēmas darbiniekiem, norāda Jauns.lv.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Juris
Juris

Mucenieki , sanatorija Dzintaros ir pārpildīti ar migrantiem , pārsūtīšot uz lauku skolām , cilvēki , audzējiet rotvellerus , kas sargās jūsu lauku īpašumus ! Sorosa plāns par nacionālo valstu iznīcināšanu ar Golubajas palīdzību pildās !

Vkb
Vkb

tev tur rotveleri neko nedos, mizranti primāri uzbrūk uz ielas, arī bērniem ejot no/uz skolu

Stienis
Stienis

Tas brīdis, kad Linda Curika pilnībā parādīja sevi kā nulli – pilnīgi neprofesionālu speciālisti, kurai būtu jādodas pa sētas durtiņām labi tālu. Patiesību teikt nebija drosmes ne viņai, ne ministrei, bet atrunāties ar ministres komandējumu uz Brisele ir nu tiiiik amatierisks gājiens, ka tas kārtējoreiz grauj jau tā neesošo uzticību mūsu valsts pārvaldei.

AndrisR
AndrisR

Iekšlietu ministre apmeklē draudzenes Briselē, un viņai nav laika interesēties par to, kas notiek Latvijā.
Laikam gatavojas kļūt par ārlietu ministri….