Gobzemu policija aiztur arī Ventspilī

“Rododendrs” izvērties visai ekstrēms – Aldi Gobzemu aiztur arī Ventspils policijas darbinieki. Tāpat kā šorīt Tukumā, savu atbalstītāju protesta saucienu pavadīts, viņš tika ievietots policijas automašīnā aizturētajiem paredzētajā nodalījumā un aizvests prom.

Kā jau vēstījām, Valsts policijas darbinieki pirmdien Tukumā aizturējusi Saeimas deputātu Aldi Gobzemu (LuK), kur viņš ar speciāli sagādāto un ar saukļiem aplīmēto autobusu bija ieradies Tukumā, lai sāktu savu reklamēto “Rododendru” – protesta akciju pret valsts varu.

Pēc neilga laika Gobzems tika atbrīvots un paziņoja, ka turpina iesākto – dodas uz Talsiem un tālāk uz Ventspili. Tur, kā redzams video, viņš atkal tika aizturēts.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gobiņš
Gobiņš

Visi latviešu urlas apvienojaties zem manis.

podiņš
podiņš

Visi latviešu auni, rindā uz utilizāciju!